foto

Angela Paton

  • nar. 11.1.1930
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 26.5.2016 (86 let)
    Oakland, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Last Wishes
2007 Lavinia's Heist
The Final Season
Valley of Light, The (TV film)
2006 Aisle 73
2005 Noční let
2003 Die, Mommie, Die!
Prci, prci, prcičky 3: Svatba
Svět podle Lelanda
2001 Early Bird Special
Kennedys, The (TV film)
Špinavej Joe
1999 Bláznivá jízda
1998 Podvod (TV film)
Píseň pro nevěstu
1997 Lolita
1996 Hollywood Boulevard
Oko za oko
Svůdná nenávist (TV film)
1995 Domů na svátky
1994 Lapeni v ráji
Operace "Blue Sky"
Totální okno
Where Are My Children? (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Na Hromnice o den více
1992 Nechci už zpátky (TV film)
Poslední z kmene (TV film)
Zločinecké způsoby (TV film)
1991 Hlas srdce (TV film)
Love, Lies and Murder (TV film)
Prolhaná dvojčata (TV film)
1990 Hráči se smrtí
Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Nebezpečné pátrání (TV film)
Roe vs. Wade (TV film)
1988 Winnie (TV film)
1971 Drsný Harry

TV seriály

2011 Chirurgové (TV seriál)
Nepodváděj mě (S07E13)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Where Were You When…? (S07E06)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Podfuk s rachotinou (S04E09)
2006 Four Kings (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Larry, kroť se (TV seriál)
Kamikaze Bingo (S05E04)
2003 JAG (TV seriál)
Morální normy chování (S08E13)
2002 První pondělí (TV seriál)
2001 Akta X (TV seriál)
4-D (S09E04)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
Jesse (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Deliverance (S04E20)
1997 Cracker (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Tom Show, The (TV seriál)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ochránce (S01E01)
The Client (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
Kutil Tim (TV seriál)
Ať si dají dort (S05E06)
1994 Something Wilder (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Příliš mnoho kuchařů (S03E19)
1993 Dave's World (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 My Life and Times (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Lifestories (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Komu patří ty lesy? (S02E16)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace