Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o vášni, jež se vymyká kontrole. Žena, která vede úspěšnou uměleckou galerii, pozvolna shledává, že se propadá hlouběji a hlouběji do děsivého vztahu s mužem, který otevírá její nitro a posunuje rozkoš za hranice všeho, co kdy poznala, neboť je jím svedena k takovému odevzdání, jež nezná žádných zábran. (Bonton Home Video)

Recenze (173)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný film. Měla to být jedna z těch legend, o kterých jsem četla a slyšela tolik. Možná je chyba v tom, že jsem o něm četla převážně v Cosmopolitanu. Každopádně příběh lehce pokřiveného vztahu, není to, co bych si dobrovolně pustila znova. Bohužel jsem hlavním hrdinům, tu jejich chemii, věřila prvních 15 minut, a ani slizký Růrkův pohled to nezachránil. Za vidění stála snad jen striptýzová scéna. A rozhodně přeceněná je ledničková scéna – jako nacpat do mě takovou sestavu soust, tak mu hodím šavli do klína! ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Erotický film, který nejen, že rozpaluje herce ve filmu, ale i vás. A to takovým způsobem, že by jste si chtěli všechno zkusit, tak jako oni. Některé scénky jsou fakticky povedené ("chlapská" debata v restauraci, telefon a mnoo dalších). Na začátku jsem měl pocit, že to bude nějak moc debilní film, ale to se včas otočilo. Ale je to o trošinku lepší než jeho vlastní lolita (která mě vůbec nenadchla a byl to trapný pokus vyrovnat se Stanleymu Kubrickovi ;-)) I když je pravda, že v jednu chvíli jsem si připadal jako ve filmu Eyes Wide Shut, ale tohe bylo natočený dříve. Stejně mám ten pocit. ()

Reklama

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Dostávalo mě to v pubescentním věku doslova do extáze. Hodně zvláštní děj, hodně zvláštní emoce a vyjádření tělesnosti. Ti dva si to hezky rozdávali, kdo byl kočka a kdo myš? Na oba milence byl hezký pohled, animální přitažlivost jiskřila. Ale ve srovnání s knižní předlohou je film slabým odvarem a v mnohém se jí vymyká. SM je zde jen naznačeno a to je dobře. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tenhle dnes již kultovní snímek jsem poprvé viděl jako puberťák někdy koncem 90.let. Tehdy si vzpomínám, že jsem na to koukal hlavně kvůli erotickému napětí, které panovalo mezi hlavními postavami (nezapomenutelná scéna s ledničkou a soulož v dešti na schodech). Od té doby jsem to viděl ještě jednou a už mě nebralo tolik jako napoprvé, ale přesto. Mickey byl v 80.letech, ještě předtím, než se začal věnovat profesionálně boxu a drogám, hvězda. Tou se stal právě tímto filmem. Kim nádherná. Nemůžu jinak. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Není třeba míti komplex z tohoto filmu. Stylové ba přímo stylotvorné a na svou dobu docela odvážné a působivé softpornotické drama pro zkušené... ;-) Na to že Kim Mickeyho nesnášela musím konstatovat skvělé a uvěřitelné herecké výkony... Čtyři hvězdy tedy beze studu i přes všechnu tu občasnou nudu... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Hovorí sa, že Kim Basinger (Elizabeth) neznášala svojho hereckého partnera, lebo smrdel cigaretami a alkoholom. (Raccoon.city)
  • Elizabeth nosí bílé nebo barevné oblečení, když je s Johnem, nosí černé nebo šedé. (HellFire)
  • Režisér pri natáčaní držal oboch hercov od seba, aby spolu nemohli komunikovať a Kim (Elizabeth) nevravel nič o tom, či to hrá dobre alebo zle, čím ju chcel znervózniť. Stávalo sa, že sama bola prekvapená tým, ako sa scéna začala vyvíjať, Mickey (John) totiž robil veci, o ktorých netušila, že sú v scenári. (Raccoon.city)

Související novinky

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

29.01.2016

Kim Basinger se letos objeví v komedii Správní chlapi Shanea Blacka (Iron Man 3), pořádný comeback si ale dá až v únoru 2017. Zahraje si totiž Elenu Lincolnovou, obchodní partnerku a bývalou milenku… (více)

Reklama

Reklama