Reklama

Reklama

Žádné boží zprávy

  • Španělsko Sin noticias de Dios (více)
Trailer

Obsahy(1)

Film režiséra Agustina Díaze Yanese převádí odvěký příběh o souboji Nebe a Pekla do současného světa, a to s velkou nadsázkou. Na Zemi se mluví španělsky, v Nebi, které má podobu Paříže 30. let, francouzsky a v Pekle anglicky Obojí jsou instituce s vlastním manažerským systémem a pochopitelnou rivalitou. Poslední dobou ale Nebe výrazně prohrává, zatímco Peklo začíná mít potíže s prostorem. Když už jsou manažeři Nebe na pokraji rezignace, matka Manyho Chavese, boxera s bouřlivou minulostí, je žádá, aby zkusili zachránit duši jejího syna - manažeři Nebe to vezmou jako poslední příležitost a vysílají na Zem jednoho ze svých nejschopnějších andělů, Lolu Nevado (Victoria Abril). Kvůli rovnováze sil dobra a zla posílá Peklo zkušenou agentku Carmen Ramos (Penélope Cruz). Začíná boj o Manyho duši... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si říkal, co ostatní herečtí kolegové na Penélope vidí. Takže jsem došel k názoru, že musí mít nějaký sex appeal, který muže opravdu přitahuje. A musím uznat, že v tomto filmu byla opravdu dost sexy. Jinak film nebyl špatný, ale žádného super závěru jsem se nedočkal, takže film ve stylu Heaven vs. Hell hodnotím pouze podprůměrnou známkou. Na toto téma jsou prostě lepší filmy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je sympatické, že aj v Európe vznikajú čisto žánrové filmy, ktoré majú svoju kvalitu. Chvílu mi trvalo, kým som sa dostal do obrazu, prvú pol hodku som mal pocit, že sa pozerám na najhlúpejší film za posledné roky. Je to síce blbosť, ale celkom príjemne hravá a natolko čudná, že si ju nezameníte s ničím iným. V rukách skúsenejšieho režiséra sa z toho mohol stať kultový film. ()

Reklama

Damiel 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad soupeření nebe a pekla coby odlišných manažerských filozofií, zajímavé formální zpracování (nebe - nóbl Francie, peklo - drsná Emerika), bohužel to chtělo ještě lépe propracovat příběh. A taky titulky na českém vydání DVD, to, co SPI vydali, je hnus, ze kterýho se mi množstvím hrubých gramatických chyb a jazykových nepřesností fakt nedělalo dobře... ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

krásna lesbička Carmen (ktorá je vlastne vtelený gangster) čoby agentka z pekla a šansónová speváčka (niekdajšia politička) sťa agentka z čiernobieleho neba bojujú o dušu boxéra Manyho, ktorý okrem problémov s matkou a zdravotným stavom dlhuje veľkú sumu istému magnátovi a na ktorom závidí osud tak krachujúceho neba ako aj pekla, v ktorom sa chystá poriadna revolúcia. Celkom pekné nápady, občas nejaký ten fórik (najvtipnejšia pasáž je asi keď u manyho večerajú zástupcovia neba so zástupcami pekla) krásna Penelope a môj obľúbený G.G.Bernal - to všetko by mohlo byť zárukou svkelého filmu - nebyť faktu, že španielske komédie sú na priepastne rozdielne od tých amerických a preto si na tento film budú musieť mnohí zvykať (a niektorým sa to asi nepodarí) ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Obě hlavní představitelky a samozřejmě Gael García Bernal si užívají a očividně se baví, bohužel u neskutečně nudného scénáře. Komedie, která není ani trochu vtipná, ale naštěstí je výborně obsazená, docela dobře natočená a mluví se v ní většinou španělsky, takže díky tomu jde u mě jen o slabší průměr. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Když Lola (Victoria Abril) ukazuje fotku své matky, je na fotografii herečka Pilar Bardem. (Terva)
  • Agustín Díaz Yanes napsal scénář speciálně pro Penélope Cruz a Victorii Abril. (Terva)

Reklama

Reklama