Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

molotov 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních filmů, co jsem za poslední (hodně dlouhou) dobu viděl. Technicky dokonalý, vynikající hudba a neskutečné kaskadérské kousky. Scéna krocení autubusu je nezapomentulná a myslím, že ještě hodně dlouho neuvidím něco lepšího. Chackie taky hodně omezil klaunovství, ale přesto je ve filmu pár hodně humorných scén, u propouštění z vězení jsem se málem po*ral smíchy. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Značně netypický Jackie Chan, i když, jako klasicky u všech jeho filmů, se našla scéna, kdy jsem se chlámala tak strašně moc, že mě z toho až bolelo břicho. Přeháňky typu autobus bez řidiče, který se nezastaví ani o solidní baráky vytýkat nebudu, to do takového filmu takřka patří, ale postěžovala bych si, rovněž klasicky, na dabing. Neexistuje nic horšího než dabovaný pláč (zvláště mužský pláč), a když hrdina první hodinu nedělá nic jiného, sklouzává film k nechtěné komice z naprosto vadných důvodů. Nicméně chápu, že mě nikdo nenutil koukat se na dabing a kdybych opravdu chtěla, můžu si to sehnat v originále. Čili to je zkrátka jen takový povzdech nad ***itou distributorů. A nedá mi to, abych ještě nedodala, že mladí štíhlí Asiaté s emo patkou padající do tváře v baloňácích mnou opravdu cloumají. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Jako blesk z čistého nebe na pole akčních filmů udeřilo >páté< nepřímé pokračování 80s filmu, které opojně spojuje moderní technickou úroveň (kamera a zkrátka působivě natočené akční scény) a 80s feeling v podobě přímočarosti, poměrně jednoduše, ale efektivně vystavěného děje a jednoznačného vyměření dobra/zla včetně charismatických a schopných záporáků. Chanovo hraní navíc nekazí dojem ani z vážnější roviny snímku a tak New Police Story není jen parádní guilty pleasure těžící z předchozích dílů (jako např. Smrtonosná past 4), ale překvapivě i vcelku důstojný akční film nového milénia. 8/10 ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Jeden z nej filmů v podání nestárnoucího Jackieho. Co ten chlap v tolika letech pořád dokáže, to je neuvěřitelné. Že mu to za to stojí, se pořád mrzačit:) Každopádně film je parádně povedený. Jak fighty, tak přestřelky a neuvěřitelné kaskadérské kousky. Tady už na sebe více upozornily dva nadějné talenty, Nicholas Tse a Daniel Wu. Opět se vyplatí počkat si až do konce filmu, kde se objevují, jak už je zvykem u Jackieho filmů, nepovedené záběry. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sice né už tak vtipný a zábavný jako předchozí díly, ale za to ještě akčnější a daleko nadupanější, jelikož Jackie Chan tady řeže všechny ve velkým stylu a v super choreografii. Škoda jen trošku mdlýho děje a blbejch protivníků Jackieho Chana, určitě si tady zasloužil někoho lepšího než partičku mladejch blbečků, ale i tak dobrá akční zábava ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)

Reklama

Reklama