Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie se odehrává na střední škole, kde propukne vzpoura proti ambiciózní ředitelce. Ředitelka by chtěla všechny spoutat nesmyslně přísnou disciplínou. Studenti se však postaví se na zadní a udělají všechno pro to, aby se situace na škole změnila... (oficiální text distributora)

Recenze (9)

baaaja 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě vážně nebavilo... bylo to docela trapný, přehnaný. Zuřivá ředitelka, která si myslí že může uplně všechno, proti studentovi, kterej si získá celou školu a je tak nechutně vlasteneckej a chytrej a olíbenej až hrůza... idealismus hadr :) herci stáli za prd.. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Rôznorodá skupina stredoškolákov sa spojí a postaví panovačnej riaditeľke strednej školy. Aby zmenili pravidlá na škole. Film je dobre mienený, ale je to žalostne nepresvedčivé. Postavy sú slabo vykreslené na skutočnú tínedžerskú úzkosť a emócie. 4/10 ()

TO 

všechny recenze uživatele

Inspirováno skutečnými událostmi. Studenti vs. vedení školy. Docela závažné téma je podáno velmi zábavnou formou. Má to švih a šmrnc a na podívání v televizi to stačí. Některé humorné momenty jsou zdařilé, ale jinak nejde o nic zvláštního. Zapadá do velkého pytle těch slabších amerických teenagerských komedií. V roli rodičů se objevují např: Rosanna Arquette, Samantha Mathis nebo Elizabeth Perkins. ()

catherinka 

všechny recenze uživatele

Od amerických teen komedií nikdy nic neočekávám, takže jsem nebyla zklamaná. Navíc se mi líbila použitá hudba a pár vtipných momentů se tam taky našlo. Věřím, že pubertálním Američanům se to líbilo - a o to šlo, ne? ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale pro mě je to obyčejný (ale ne špatný) oddechový film. Pokud to neuvidíte nic se nestane, pokud to uvidíte snad se vám nic nestane….. ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

|| $440,228 (USA) - Otvírací víkend || Až na to že jsem nějak nepochopil, že se jedná o komedii... (ale vůbec mi to nevadilo, film jsem si užil i tak) ;-) Je sice fakt, že to bylo kapánek "přetažené", leč pointa byla jasná: "Nechte nás!" ()

Reklama

Reklama