Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Vodny 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrné romantické drama s dobrým výkonem Bena Afflecka. Jde o zvláštní film, který v sobě mixuje více žánrů a dohromady dělá takové nedonošené děcko, které mohlo být lepším filmem. Předně jde o to, že z filozofického dramatu o životě se vyklube jednoduché vyprávění o nedokonalosti člověka, honbou za kariérou a lásce, které končí happyendem. A to sráží bodíky dolů. Plusem je dobrá hudba (hlavní motiv) a fakt, že se na to dobře kouká. Nad některými dialogy se dá i zamyslet a občas se člověk ušklíbne nějaké vtipné situaci ze života. Mohlo to ale dopadnout mnohem lépe. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

S chutí bych šoupla odpad, ale za scénu na tržnici nemůžu jinak, než dát jednu hvězdu. Jinak absolutní nuda, včetně velmi trapné scény alias základní instinkt a táty v akvárku. Nepřišlo mi to ani směšné ani dramatické. Prostě film o totálním hovnu. Chudák Affleck, takový hezký kluk ovšem co mu chybí je dost podstatné a tou věcí je sexapííl :) Přijde mi a to v každém filmu bezpohlavní, ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Spousta zajímavých myšlenek (ano povětšinou z úst Johna Cleese), Gina Gershon a neobvykle pojatá komede. Pro mě překvapení a zase jednou film, od kterého jsem nic nečekal, ale dostalo se mi něco, co jsem se zájmem shlédl. Co mi tam jediné vadilo, tak jsou ty půlené obrazy, tady to bylo úplně zbytečné. ()

Cristiena 

všechny recenze uživatele

Film o účastníkovi kurzu sebepoznání, který má nejenom najít sám sebe, ale také zhodnotit svůj dosavadní život.Manželství mu nepřináší to, co by chtěl (a to převážně jeho vinou - což si uvědomuje, ale že by pro jeho záchranu udělal už něco dříve,to ho ani nenapadne), a když se dozví, že ho žena podvedla s jeho vlivným klientem, vyhodí ji z domu.Nenáročné drama, kde se občas zamíchá i prvek komedie, z čehož vznikne poněkud rozpačitá směs, kdy film nemůžete brát vážně.Film, který neurazí ani nenadchne. ()

lokol 

všechny recenze uživatele

dostal som echo ze vraj je to dobra komedia...tak to islo v telke a pozrel som si to...po dvoch reklamach som zistil ze to je asi onicom, dokukal som to a nezmenilo sa to...snazili sa tam o par vtipov ale to neslo, proste ma to nebavilo a nemalo to uroven komedie...nemalo to svrnc a ani nic extra komicke...a ako drama mi to tiez nepripadalo a neviem k akemu zanru by som to prirovnal ale kazdopadne si tento film nepozriem v najblizsej dobe ani nahodou...najblizsia doba = 30 - 40 rokov, ak dovtedy nedostanem alzheimera a nezabudnem na to ze som to nechcel vidiet...pre istotu si dam pripomienku do telefonu... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama