Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Master19 

všechny recenze uživatele

Spousta zajímavých myšlenek (ano povětšinou z úst Johna Cleese), Gina Gershon a neobvykle pojatá komede. Pro mě překvapení a zase jednou film, od kterého jsem nic nečekal, ale dostalo se mi něco, co jsem se zájmem shlédl. Co mi tam jediné vadilo, tak jsou ty půlené obrazy, tady to bylo úplně zbytečné. ()

anniehall 

všechny recenze uživatele

1,5* Ne, opravdu to není dobrý film. Není uvěřitelný, jeho scénář je hloupý a celé to je tak trochu o ničem. Pár zajímavých momentů a John Cleese ještě nevytáhnou tenhle film z bahna podprůměru... Ale vy všichni, co plivete a nevybíravě útočíte na Afflecka a jeho herecké schopnosti, by jste se měli zamyslet. Opravdu herectví tak rozumíte, aby jste mohli vynášet takové odsudlivé závěry? Už jste sami někdy stáli na jevišti nebo před kamerou? Snažili jste se dostat pod kůži nějaké postavě, sžít se s ní a ztvárnit ji na place? Ano, jistě, Affleck není nijak převratný herec. Ale psát do komentů, že přítomnost Afflecka před kamerami je jistota pohřbeného filmu (a teď jsem to napsal slušně), mi přijde krátkozraké a nefér. Tak otřesný herec zase není, vzpomeňme třeba na Smithovo Chasing Amy. Problém je zhusta ve scénářích, které si bůhví proč vybírá. Ono je totiž jednodušší svézt se s proudem, plivnout na Afflecka a cítit se alespoň na chvíli součástí obce. ()

Reklama

Mat21 

všechny recenze uživatele

Jack Giamoro je zvíře. Neúprosný manažer stojící v čele jedné z nejprestižnějších filmových agentur zastupujících slavné hollywoodské herce. Hýbe filmovým světem, kráčí přes mrtvoly padlých konkurenčních agentur a práce je jedinou činností, kterou ve svém světě zná. Snad právě proto jeho žena Nina ve slabé chvilce podlehce svodům jednoho z nejvýznamnějcích klientů agentury a vyspí se s ním. Mezi Jackovi vlastnosti určitě nepatří dar odpouštění, Ninu se svými věcmi vyhazuje ze svého domu. Paralelně s touto událostí dochází na terapeutický kurz impulzivního přednášejícího, který jim stanový napsat deník o svém životě, svých pocitech a skrytých tajemstvích. Jack má také spoustu nepřátel, jednou z nich je Barbi Lingová, které se neúspěšně ucházela o záštitu agentury. A když se jí podaří zmocnit Jackova deníku, je rozhodnuta zveřejnit všechna Jackova tajemství, podvody i lži, kterých se dopustil před soudem. ● Ben Affeck ve své možná životní roli odvádí heroický výkon a roli zvířete zvládnul skvěle. Již bych však byl na pochybách, zda-li bylo opravdu nutné zakomponovat do filmu Světák i jeho otce. Scény, ve kterých tančí před akváriem či se v něm potápí mi přišly krajně trapné. ║6.9.2009║ ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

Videl som aj lepsie aj horsie .Trochu prihluple a pritiahnute za vlasy ,ale mne sa to pacilo a som sa aj zasmial miestami.Ozaj pekne vykreslenie postav , aj ked prerod Bena trval na moj vkus az moc dlho,inak tie jeho ceraky vyzeral ako bugs bunny...)))Bai Ling okorenila film ako vzdy super postavou a celenkou namiesto sukne.Film odporucam vidiet , je to trochu lepsi stredny priemer ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Binder to myslel naozaj dobre, ale na podobnú štruktúru filmu v dokonalosti ešte nedozrel. Komédia s troškou thrillerového napätia a drámou s rodinnými aj firemnými záležitosťami, to chce asi viac skúseností a asi aj lepšie obsadenie, aj keď až tak som sa naň nesťažoval. Jednoducho aj takáto somarina potrebuje svojich priaznivcov. 75%. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama