Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

štěpule 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem propásla ten moment, kdy se místo romantických komedií začaly točit tyhle depresivní rádoby dramata? Na tohle jsem se dívala po filmu Pan rosnička, u kterého jsem si taky myslela, že je to komedie, takže je moje hodnocení asi ovlivněno, ale každopádně tohle není ani komedie ani drama, jenom se to dlouhatánsky vleče. Dodívala jsem se do konce, jinak bych si nedovolila hodnotit, ale musela jsem se hodně přemáhat. ()

Pete1790 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím co komentuji. Film se chvíli tváří jako komedie, chvíli jako neúprosné drama a sem tam polechtá thrillerem! Ale proč se nedokáže rozhodnout? Nepomáhá mu k tomu ani Ben Affleck, který mě strašně nudí, a ani "nejoblíbenější film tvé matky" a jí podobné hlášky toto od nudného podprůměru neochrání. 30% ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nejvíce trefným přídomkem k tomuto filmu je slovo nevýraznost. Konkrétně nevýraznost režiséra, scénáře, hereckých představitelů (Rebecca Romijn je výrazná alespoň vzhledově) i žánrového zařazení. Určitě se nejedná o komedii, spíše o drama pohrávající si s absurditou situací, které jsou občas i funkční. Film jako celek je však velmi planý a sterilní. Hudební doprovod je místy naopak výrazný až otravným způsobem. Za mě spíš palec dolů. ()

anniehall 

všechny recenze uživatele

1,5* Ne, opravdu to není dobrý film. Není uvěřitelný, jeho scénář je hloupý a celé to je tak trochu o ničem. Pár zajímavých momentů a John Cleese ještě nevytáhnou tenhle film z bahna podprůměru... Ale vy všichni, co plivete a nevybíravě útočíte na Afflecka a jeho herecké schopnosti, by jste se měli zamyslet. Opravdu herectví tak rozumíte, aby jste mohli vynášet takové odsudlivé závěry? Už jste sami někdy stáli na jevišti nebo před kamerou? Snažili jste se dostat pod kůži nějaké postavě, sžít se s ní a ztvárnit ji na place? Ano, jistě, Affleck není nijak převratný herec. Ale psát do komentů, že přítomnost Afflecka před kamerami je jistota pohřbeného filmu (a teď jsem to napsal slušně), mi přijde krátkozraké a nefér. Tak otřesný herec zase není, vzpomeňme třeba na Smithovo Chasing Amy. Problém je zhusta ve scénářích, které si bůhví proč vybírá. Ono je totiž jednodušší svézt se s proudem, plivnout na Afflecka a cítit se alespoň na chvíli součástí obce. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tragikomedie měla skončit jako treagikomedie a bylo by to výborné, už tak mě dost překapuje, že se mi líbil film s Benem Affleckem. Kal Penn v roli, kde vyjímečně nepředstavuje ujetého sexuálního maniaka či vyhuleného Kumara(nebo to byl Harold??), celkem válí a hraje přesvědčivě. Celkově povedený filmík, ale jak se řekl, škoda toho happy endu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama