Reklama

Reklama

Ďábelská lest

  • USA Diabolique (více)
Trailer

Obsahy(1)

V prestižní chlapecké škole vládne nekompromisně a tvrdě ředitel Guy Baran. Jeho drsnému drilu se neochotně podrobuje i jeho manželka Mia a milenka Nicol. Oběma však jednoho dne dojde trpělivost a rozhodnou se despotického Guya zavraždit. I přes komplikace při vraždě a ukrývaní mrtvoly se zdá být vše v pořádku až do chvíle, kdy zjistí, že mrtvola záhadně zmizela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Toto je 1 z tých brakovejších odrôd, ktroú sa mi poviedlo vidieť dvakrát, pretože pamäť to úspešne skartovala do 24h a tv upútavka moju pochybnú dušu zakaždým navnadila. :) Najväčšia hrozba televízií nie sú telenovely, nie!!!, ale práve tie ich upútavky, čo častokrát vedia byť tak táák tááááák sexi.....! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Cynický ředitel chlepecké internátní školy Guy Baran je manželem bývalé jeptišky Mii a milencem přísné učitelky Nicole Hornetové. Ženy spolu uzavřou spojenectví, a když Nicole přesvědčí Miu, aby sadistického muže zavraždily, vymyslí plán.Vylákají ho do Nicoliina domu v Pittsburghu, kde ho Mia pomocí alkoholu a uspávadla omámí, a pak ho společně utopí ve vaně. Tělo převezou na pozemek školy a hodí ho do bazénu, zaneseného listím. když všaž další den zahradník na příkaz bazén vypustí, ukáže se, že mrtvola zmizela. Místo toho se objeví fotografie, na nichž je Guy a také obě ženy, jak vynášejí koš z domu. Podle Nicol je někdo viděl a teď je bude chtít vydírat. O případ se začne zajímat inspektorka Vogelová, která chce Mii pomoci a pustí se do pátrání. Zcela nečekaně se Mia ocitne tváří v tvář mrtvému manželovi, který se před ní vztyčí z vany, a dostane srdeční záchvat. Plán milenců, kteří se chtěli zbavit nepohodlné manželky, se zřejmě zdařil. Jenže vzápětí zmizí Miino tělo. A tak je tenhle thriller pěkně zamotaný, nepředvídatelný, Sharon Stone to v něm sekne a má to grády. 70% ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Od oné osudové události přesně víte, na koho že budu nalíčena ta "ďábelská lest", což je škoda. Nejvíce mě štvala postava Isabelle Adjani, ta její naivita, odevzdanost a slabost. Přesto to není tak hrozné, jak recenze možná naznačují. Hudební terminologií bych to označil jako předskokana Nebezpečným hrám. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Námet to ma skvelý a vôbec sa nečudujem že to pôvodne chcel sfilmovat aj sám Hitch, ale práva mu nakoniec vyfúkli Francuzi. Chechik ma však od velkého Alfreda dost ďaleko a tak i napriek tomu že má k dispozícii silné herecké kombo Stone, Adjani a Palminteri (Kathy Bates mi prišla slabá v konkurencii ústrednej trojice). Diabolique dokáźe miestami budovat´ slušnú thrillerovu atmosféru hlavne vďaka Edelmanovej hudbe a noireovskej kamere, ale zmatočne to pôsobi hneď od začiatku... ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa dosť neprávom podceňovaný remake Francuzského Les Diaboliques z roku 1955.Ústrednej dvojici Sharon Stone a mojej obľúbenej Isabelle Adjani som to bez problémov uveril a film na mňa zapôsobil podstatne viac,ako pôvodný snímok a to sa mi naozaj často nestáva... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Producent James G. Robinson odešel od projektu v době, kdy Sharon Stone odmítla natočit scénu, kde měla být nahá. (Terva)
  • Natáčení filmu probíhalo v okolí Pittsburghu. (Terva)

Reklama

Reklama