Reklama

Reklama

Anglie 14. století je světem rytířů ve třpytivé zbroji. Jamal jako cizinec v neznámém prostředí musí najít způsob, jak obstát na dvoře krále Lea, kde se vydává za sira Skywalkera. Po odhalení, že není šlechtic, je odsouzen k popravě, ale těsně před vykonáním rozsudku ho rebelové zachrání a utečou s ním. Nakonec se postaví do čela vzpoury proti tyranskému králi. Používá přitom fígle, jež se naučil v ulicích 20. století, získá nové přátele, srdce krásné dívky Victorie a po návratu do současnosti pochopí, že výlet do středověku byl něčím víc než jen lekcí z dějepisu. Potká milou dívku, až příliš podobnou jeho Victorii, jménem Nicole. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Videl som to 4-5 krát a nikdy som sa nenudil, Martin Lawrence má talent a vie vtiahnuť diváka aj do tejto nezmyselnej komédie, na ktorej sa však slušne pobavíte.....NEZABUDNITE VYPNÚŤ MOZOG!!! Za fakt "COOL" (lol) koniec pridávam hviezdičku! A za Tigera Woodsa, Shaquillea a Kobeho samozrejme tiež...:) ()

InaS 

všechny recenze uživatele

Prostě úplně obyčejná, ničím výjimečná nebo zajímavá komedie. Prostě nuuuudaaaa až u toho budete mít puštěný rádio a mýt nádobí. Beru to jako nutnou výplň filmového výběru, protože kdyby všechny filmy byly dobré, tak by taky byly nudné a hlavně by se o nich nedalo říct, že jsou dobré. Tohle je prostě pouhá výplň díky, které můžete říct o jiných filmech, že v porovnání s tímhle je to trhák! ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ emerický bláznivý komedie, která mi dvakrát ani třikrát nesedí. Tenhle malej černoch mě baví akorát v Bad Boys, jinak mu prakticky nemůžu přijít na jméno. Jo, zuby má teda běloučký jak čerstvej sníh. Ale ty jeho střeštěný grimasy, to je opruz. Na druhou stranu sem si to taky mohl přepnoutnebo vypnout, že :o). Co mi přijde jako dobrej nápad, tak cestování časem. Vzhledem k tomu, že už sem to viděl několikrát a že sem to skoro dycky dokoukal, tak tomu píchnu 3 hvězdičky, ať nežeru. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Klasická bláznivá, až stupídna komédia s Martinom Lawrencom v hlavne úlohe. Tentokrát si to namieri do stredoveku, kde zachráni ľud pred tyraniou. Navzdory tunajším hodnoteniam to nebolo až také tragické, ako som očakával. Prekvapivo pozerateľné a premenlivo aj zábavné. Námet bol výborný, ale potenciál ostal nevyužitý. Páčil sa mi slovenský dabing, ktorý mi rozhodne pridal trochu na kvalite. Nie je to vyslovené zlé, ale ani dobré. U mňa priemer. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že na Martina Lawrencea sa dá pozerať, len keď je po boku Willa Smitha. No v tomto filme je celkom podarený. Pár vydarených fórov, pár slušných hlášok a niekoľko vydarených scén robia z film celkom pozerateľný. Mnoho času tu však zaberá len nudná a sterilná vata, ktorú nedokáže prebiť ani ukecanosť Jamala. Film nikoho neurazí a za dva dni si ho nebudete ani pamätať. Na zabitie hodiny a pol však môže byť. 2* ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama