foto

Daniella Alonso

  • nar. 22.9.1978 (40 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Daniella Alonso sa narodila 22. septembra 1978 v New Yorku. Je dcérou Portoričanky a Peruánca japonského pôvodu. Aj vďaka týmto svojim koreňom ovláda plynule okrem angličtiny aj španielčinu.

Známou sa stala najmä vďaka televíznym seriálom a reklame. Pracovala napr. aj pre Volkswagen, Kmart, Clean and Clear a iné. Zo známejších seriálov, v ktorých si zahrala je možné spomenúť ONE TREE HILL (2003), kde stvárnila postavu menom Anna Taggaro, FRIDAY NIGHT LIGHTS (2006) či akčnú sériu KNIGHT RIDER z roku 2008. Jedným z posledných a teda aj najnovších seriálov, v ktorých Daniella účinkuje je sci-fi séria REVOLUTION (ako Nora Clayton).

Z filmovej tvorby si ju diváci pamätajú predovšetkým ako Amber v známom horore PACH KRVI 2 (2007), v ďalšej hororovej snímke s názvom THE COLLECTOR (ako Lisu) či nedávno uvedenom akčnom horore RE-KILL, kde si zahrali aj také známe „akčné“ mená akými sú Scott Adkins či Raicho Vasilev.

Daniella Alonso miluje zvieratá a podporuje aj neziskovú organizáciu, ktorá sa angažuje za práva zvierat – PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Je tiež držiteľkou zeleného pásu v karate. Hereckej kariére sa venuje nepretržite od roku 1997.

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maybe I'm Fine
2017 Isolated Victim
2016 San Patricios
2015 Policajt ze sámošky 2
Re-Kill
2011 Metro (TV film)
2010 The Mulberry Tree
2009 Bylo, nebylo
Love 10 to 1
The Collector
2008 Poor Kid's Guide to Success, A
2007 Hory mají oči 2
Pach krve 2: Cesta nikam
2006 Hood of Horror
Rozjeď to naplno
The Last Romantic
2004 All You Got
2003 Rhythm of the Saints
2001 Černý rytíř
1997 Academy Boyz

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Scandal (E04)
The Wire (E03)
Pilot (E01)
Doktoři (TV seriál)
Adverse Events (S02E16)
Queens (S02E15)
Operator Error (S02E11)
2018 Doktoři (TV seriál)
Heart in a Box (S02E08)
The Germ (S02E05)
Tým SEAL (TV seriál)
Containment (S01E11)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Losses of Magic (S03E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Luke (S14E06)
300 (S14E01)
Když vyjde zlý měsíc (S13E12)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
Eat What You Kill (S02E01)
MacGyver (TV seriál)
Duct Tape + Jack (S02E07)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Problém jménem Maria (S01E17)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
What Have You Done (S01E10)
Judas Kiss (S01E09)
Man In (S01E08)
další epizody (10)
iZombie (TV seriál)
Fifty Shades of Grey Matter (S02E11)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
2014 Noční směna (TV seriál)
Zachraň mě (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Návrat domů (S01E06)
další epizody (8)
S.I.L.A. (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Paralelní svět (S07E06)
2013 Revoluce (TV seriál)
Temná věž (S01E20)
Potomci lidí (S01E19)
Stopa (S01E18)
další epizody (10)
2012 Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
Kašmír (S01E09)
Pevné pouto (S01E08)
další epizody (9)
V utajení (TV seriál)
Hello Stranger (S03E06)
This is Not America (S03E05)
Private Practice (TV seriál)
True Colors (S05E20)
2011 Mad Love (TV seriál)
2010 My Generation (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Exit Light, Enter Knight (E13)
Médium (TV seriál)
Baby Fever (S06E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smaženka a svěženka (S09E13)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Ztracený kmen (S05E11)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozený zabiják (S05E24)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Chladnokrevný lov (S02E16)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
The Lonesome Road (S02E18)
Something I Can Never Have (S02E17)
Unopened Letter to the World (S02E15)
další epizody (5)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
Don't Take Me for Granted (S02E10)
The Trick Is to Keep Breathing (S02E09)
Truth, Bitter Truth (S02E08)
další epizody (6)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Mother's Day (S13E10)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Mindrák (S01E05)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2007 Exploring the Hills: The Making of 'The Hills Have Eyes 2'
Hills Have Eyes 2: Mutant Attacks, The
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace