Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl poloromantická slaďárna s chybým dějem, které nejde nic nevytknout, resp. pochválit. Zpočátku působí dobře, ale čím déle se díváte, tím více vám připadá jako klišé. Není na něm nic reálného, nic co by stálo za pozornost, tedy kromě výkonů herců, které nebyly nejhorší. Námět tu byl, nápady na vylepšení taky, jen je tvůrci nedokázali dotáhnout do konce. Kdyby tu sem tam zazněly nějaké lepší hlášky nebo vylepšené dialogy, bylo by to fajn. Divák se však po celou dobu nedozví nic závratného, nepobaví se, ani nic dalšího. Nechci psát, že to byl propadák, protože nebyl, ale strašně moc toho tomu filmu chybělo. Tvůrci z nápadu mohli vytřískat daleko víc. Proto film doporučuji-nedoporučuji, ale zvažte sami, jestli mu opravdu ony skoro dvě hodiny chcete věnovat. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Takovýchto přihlouplých filmů je spoustu, ale přesto mi nedělá problém se na ně podívat. Ačkoliv rychle upadne k zapomnění, tak na večer Vás pobaví, potrápí a tím splní i svůj účel. Výhrou, že film není úplným odpadem, může být výběr příjemných a krásných herců. Ale dost slaďoučkých keců, tuhle bonboniéru jsem ochutnal a teď by to chtělo nějaký pořádný říz. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete mít opravdu perfektní svatbu bez jakéhokoliv zádrhele, pravděpodobně zavoláte profesionální plánovačce svateb Mary Fiore (Jennifer Lopez). Sama ale nemá na lásku vůbec štěstí, a jediný kdo se kolem ní ochomýtá, je kamarád z dětství, Massimo (Justin Chambers). Nyní se ale může vše změnit, když Mary potká Steva (Matthew McConaughey) a po jednom společně stráveném večeru je si Mary jistá, že Steve je pro ni tím pravým. Jaké je ale její překvapení, když zjistí, že právě Steve je ženichem na svatbě, kterou právě připravuje?... Ajaj, už hrozně dlouho jsem neviděl tak strašně předvídatelný film. Je mi jasné, že cílové publikum takovýchto filmů není pravě tím pravým na velké přemýšlení, ale takhle přímočaře vše nalajnované se jen tak nevidí (a nebo tady je fakt někdo, kdo čekal že by se J.Lo s M.McConaugheyem nedají dohromady?). Jinak film přináší přesně to co od něj člověk mohl čekat, spoustu romantiky (včetně, jak už jsem psal, očekávaného závěru, při kterém slabší povahy určitě i slzu uroní), hereckých výkonů odpovídající výše zmíněným jménům, kde mne bavil snad jedině Justin Chambers, a naopak odpuzovala Bridgite Wilson - fakt se mi vůbec nelíbí.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Úspešná, profesionálna svadobná poradkyňa zo San Francisca, ktorá túži po ozajstnej, pravej láske a vlastnej svatbe. Zhruba o tom je tento film. Jennifer Lopez je ako vždy krásna. Najkrajšia hispánka, čo som kedy videl. Vskutku atraktívna, nádherná žena so snedou pokožkou a ladnými krivkami. Ale to samo o sebe na kvalitný romantický film nestačí. Obzvlášť, keď jej hereckým partnerom, v tejto povrchnej romanci, je vypelichaný, upotený seladon Matthew McConaughey. "Svadby podľa Mery" je snímok, ktorý ma nezaujal, nedojal ani nepobavil. ** ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která je sice předvídatelná a velmi jednoduchá, ale možná v tom je to kouzlo, že neurazí a navíc se divák (romanticky založený) při sledování odpočine a přijde na veselejší a uklidňující myšlenky. Jennifer Lopez je ve své roli neodolatelná, byť občas uklouzne. Originalitu aby jeden pohledal, ale to už je u zamilovaných filmů taková kletba. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)

Reklama

Reklama