Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se původně chtěla dneska večer podívat v televizi, ale když dávali nějaké ukázky, najednou jsem zjistila, že jsem ho už viděla. To, že si jej moc nepamatuju svědčí o jediném, a to o tom, že mě prostě tehdy nezaujal a nebavil. J.Lo neuznávám a opravdu nerada se na ni dívám, filmy s ní nebývají lepší než průměr. To je i případ tohoto. Navíc je to tak ohrané téma, americké romantické komedie jsou povětšinou dost tupé. Na zabití času docela dobré, ale takové filmy nevyhledávám, já mám radši jiné žánry. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

"Jennifer Lopez vybudovala svou kariéru na svém zadku" A já se tedy ptám: Proč v každém jejím filmu, které jsem měl tu "čest" vidět, je zanedbatelné minimum detailnějších záběrů na její prcku? Protože to by drželo film jakžtakž nad vodou, ale bohužel se nedá svítit a dvě hvězdičky jsou kritické maximum, které může být uděleno. ()

Reklama

deepspace101 

všechny recenze uživatele

Otázkou je, co já na tomhle filmu vlastně vidím. Chování a motivaci hlavní hrdinky nerozumím, ve svatebních záležitostech se nevyžívám a Matthew McConaughey má do mé představy o princi na bílém koni hodně daleko. S mou náklonností k Svatbám podle Mary je to jako s láskou – nedá se rozumově vysvětlit. Když ono se na to tááák hezky kouká. :-) Pro celuloidovou cukrovou vatu mám zkrátka slabost, a když mi filmaři nadělí krásný, milý, pastelově barevný dárek, zabalený do hedvábného papíru, ovázaný stužkami a ozdobený květinami, udělá mi to radost. Podobných snímků jsou mraky, takže opravdu nevím, proč si medím zrovna v příhodách svatební agentky Mary Fiore. Ale slibuji, že si je budu pouštět, dokud na to nepřijdu. ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Vždycky je na pováženou, když těch pár několikavteřinových úryvků starého snímku, na který někdo v aktuálním filmu zajde do kina, je v celém filmu nejlepši :-) (zde Two Tickets To Broadway). Ne, Lopezová opravdu NENÍ herečka. Už to samotné tento film dost ošklivě poznamenává. Přičteme-li si fakt, že se divák nezasměje ani jednou a zvratů by se v TWP nedořezal (takže od začátku je jasné, jak bude film pokračovat a jak skončí), absenci čehokoliv, co by tento snímek jakkoliv ozvláštňovalo a všehovšudy průměrnou řemeslnou stránku, i ty dvě hvězdy jsou možná až příliš štědré. ()

Alenkita 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se za rozhořčení projevující se dále ve způsobu mého hodnocení. Na tomhle filmu jsem si hořce uvědomila téměř veškerá klišé romantických komedií. Obvykle, přiznávám se, se na konci takových filmů nechám ošálit a dojatě pláču, tady jsem nevěděla jestli se smát či zvracet. Věrohodnost veškerá žádná... křečovité, sdělení vlastně tak mistrně zašifrované, že by snad bylo příhon¨dnější označení filmu jako "mysteriózní drama". V tomto druhu filmů (rom. kom.) často zmiňované detaily na jejichž základě se jeden do druhého zamiluje, jsou tu vyhnány v opačném významu do nepochopitelných výmyslů, které snad scénárista psal zfetovaný, jako "Nesnáším když si vždycky jak se přejí vyhrnuje levou nohavici." (?!?!) Lopez jsem chtěla dát ještě šanci, ale prostě jsem jí opět nevěřila. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno