Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Meťjů a Dženifr, jakej to roztomilej páreček, žééé?!?! Akorát že Matt vypadal jaxi divně, myslim, že měl něco hodně zvláštniho s vlasama. Jinak máme tam několik docela vtipnejch situací, ale koule do mrazáku si kvuli tomu dávat nebudu. Všichni totiž vime, že romanticky komedie jsou všechny skoro na stejny brdo. Prostě, tohle je klasickej film, na kterej vytáhnete aji ženskou... ()

Kybela 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je šlehačkovej dort. ALE! Věřím, že je to opět z těch filmů, kde dabing zkazí, co může. Měla jsem dost rozumu na to, abych si to dala v originále a rozhodně to dělá hodně. JLo totiž není upištěná, ale má sametovej romantickej hlásek. Italský přízvuk tatínka a ostatních v češtině chybí a McConaughey? Z něj bych taky omdlela, jakej je to slaďouš! Ale hlas prostě dělá hodně. Stejně jako je třeba hrozně sexy Zuzana Šulajová v Příbězích obyčejného šílenství s hlasem Zuzany Stivínové - bez předabování je to docela obyčejná vychrtlina. Proto bych zavedla pravidlo, aby se všichni v komentářích přiznali, jestli to viděli v originále nebo ne. A dávám hvězdičku navíc za nespravedlivé zdejší hodnocení! :) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pro mě doslova utrpením, když se musím nechat „ukecat“ abych měl doma klid a musel sledovat tyhle ty romantické kokotiny, místo toho abych si pustil nějaký pořádný horor. Když už nic jiného, tak mě těší, že v tom hrají většinou alespoň pěkné ženské – což Jennifer Lopez bezesporu je. Jenže co z toho, že je sexy, když děj sám o sobě stojí doslova za hovno a chce se vám u toho chrápat. V tomto případě jsem tu našel opravdu minimum pozitivních věcí, no a ani se pořádně nezasmál… ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Romantická záležitosť pre tých jednoduchších. Nie je tu nič dychberúce, chémia medzi hlavnými hrdinami nefunguje a nelogické správanie J Lo je zarážajúce. Jediným pozitívom je, že sa na to sladko pozerá a keď sa stratíte v deji, tak to vlastne ani moc nevadí. Zhrnul by som to tak, že Jennifer je tu veľmi pekná, ale inak je to príliš lacná romantika v nudnom obale. ()

RedRose991 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, čo na tomto filme zbožňujem. Je to romantická "cukrová vata", ale tak krásne vyšperkovaná, vyzdobená, sladká, že si to človek jednoducho užije. Film, ktorý je rozprávkou pre dospelých. O láske, o princeznách, o princoch... Človek presne vie čo sa bude diať, ale aj tak si to užíva, možno práve preto, jednoducho príbeh pohladí dušu človeka a si ho užíva. Všetko spolu funguje, romantika, humor, postavy... Videla som ho viackrát a určite si ho ešte niekedy pozriem, keď budem mať chuť na extra sladký, ale výborný filmový "zákusok". Ktorý stačí raz za čas, ale človek si ho patrične vychutná a o rok si ho dá zas. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)

Reklama

Reklama