Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

cross 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii až příliš romantické a až příliš málo vtipné. Autoři nám ve scénáři předkládají jeden profláknutý milostný patos za druhým, čemuž bohatě pomáhají až přímo směšné dialogy a převídatelné, málo pravděpodobné scény. Až na pár chvil jsou nudní i představitelé, takže Marry se může jít zahrabat i se svými retro-filmy, italským nápadníkem a osudově zamilovaným doktorem! ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Romantická záležitosť pre tých jednoduchších. Nie je tu nič dychberúce, chémia medzi hlavnými hrdinami nefunguje a nelogické správanie J Lo je zarážajúce. Jediným pozitívom je, že sa na to sladko pozerá a keď sa stratíte v deji, tak to vlastne ani moc nevadí. Zhrnul by som to tak, že Jennifer je tu veľmi pekná, ale inak je to príliš lacná romantika v nudnom obale. ()

Reklama

deepspace101 

všechny recenze uživatele

Otázkou je, co já na tomhle filmu vlastně vidím. Chování a motivaci hlavní hrdinky nerozumím, ve svatebních záležitostech se nevyžívám a Matthew McConaughey má do mé představy o princi na bílém koni hodně daleko. S mou náklonností k Svatbám podle Mary je to jako s láskou – nedá se rozumově vysvětlit. Když ono se na to tááák hezky kouká. :-) Pro celuloidovou cukrovou vatu mám zkrátka slabost, a když mi filmaři nadělí krásný, milý, pastelově barevný dárek, zabalený do hedvábného papíru, ovázaný stužkami a ozdobený květinami, udělá mi to radost. Podobných snímků jsou mraky, takže opravdu nevím, proč si medím zrovna v příhodách svatební agentky Mary Fiore. Ale slibuji, že si je budu pouštět, dokud na to nepřijdu. ()

RedRose991 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, čo na tomto filme zbožňujem. Je to romantická "cukrová vata", ale tak krásne vyšperkovaná, vyzdobená, sladká, že si to človek jednoducho užije. Film, ktorý je rozprávkou pre dospelých. O láske, o princeznách, o princoch... Človek presne vie čo sa bude diať, ale aj tak si to užíva, možno práve preto, jednoducho príbeh pohladí dušu človeka a si ho užíva. Všetko spolu funguje, romantika, humor, postavy... Videla som ho viackrát a určite si ho ešte niekedy pozriem, keď budem mať chuť na extra sladký, ale výborný filmový "zákusok". Ktorý stačí raz za čas, ale človek si ho patrične vychutná a o rok si ho dá zas. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Kam idete?" - "Príroda volá." - "Tak zavolá neskôr." Vďaka pohodovej réžii a nenáročnému scenáru celkom vydarený film. Aj keď robený na efekt dojať romantickou zápletkou a zaujať nezdravo atraktívne dokonalými hereckými predstaviteľmi titulných úloh (z vedľajších rád vykukuje Charles Kimbrough alias Jim Dial z "Murphy Brownovej"). Zápletka o „tvorkyni svadieb“, čo sama potrebuje lásku, je originálna. Trocha. Lopezová a McConaughey však zasa o ničom. A režisér na tom nie je lepšie. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)

Reklama

Reklama