Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Násilník Philip Chaney (Tim Roth), odpykávající si svůj trest ve vězení, začne fyzicky přitahovat krásnou mladou zubařku Rachel (Julia Ormond), která zde pracuje. Jelikož se Rachel nedávno rozpadlo manželství, rozhodne se udržovat s Chaneym tajný poměr, čímž však riskuje hrozivé následky pro všechny. (D3VIL)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to Strhujúci romantický thriller. Medzi hlavnými predstaviteľmi Timom Rothom a Juliou Ormond je skutočná intenzívna chémia. Film má slušný scenár s úhľadnou premisou, ktorá vás vtiahne a pohltí. I keď má trochu nepresvedčivý záver nič neuberá na tom, ako veľmi je tento film príjemný a strhujúci. 7/10 ()

mondyM 

všechny recenze uživatele

Co na tom, že se internet tvářil, jakože titulky neexistujou a že jsem celý film shlédla v angličtině, které rozumím stejně jako znakové řeči. Nechybělo nic, napětí, erotika, dojetí... a co se týče Tima Rotha, ten je tak zatraceně sexy až to pěkné není a proto by ten film klidně mohl být i finsky a stejně bych se neodtrhla:) ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Julia Ormond hraje zubařku, která se v nápravném zařízení, kam pravidelně dochází pečovat vězňům o chrup, seznámí s jedním z nich - Timem Rothem. A protože mu cvaká čelist, což je problém na dlouhé lokte, mají ti dva bohatě příležitostí se vidět, sblížit a osudově se zamilovat. Láska s nádechem nebezpečí, vyhlídky nevalné a atmosféra filmu, hlavně díky kouzlu obou hlavních představitelů, velmi příjemně hustá. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zajatci přináší silný příběh lásky dvou lidí, kteří se setkali na tak nehostinném místě, jakým je basa. Julia Ormond a Tim Roth mezi sebou rozehrávají naprosto úžasnou, strhující chemii, silnou a výbušnou tak, že by dokázala podpálit barák. Něco tak "stunning and electrifying" jsem ve filmu mezi mužem a ženou dlouho neviděla. Láska, touha, chtíč, sexuální napětí, vzrušení a zároveň něha a zranitelnost. Tim Roth je zde snad nejvíc sexy, co kdy byl a tím svým pohledem mě dostával pokaždé. Scény s ukazováčkem či ta v restauraci patří mezi jedny z nejerotičtějších scén, co jsem zatím snad viděla. Captives patří mezi neprávem zapomenuté klenoty, které by si zasloužily místo na vrcholu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Svojim spôsobom smutný príbeh poukazujúci najmä na to, ako ľahko sa dá dostať do problémov. Najmä keď človek nerozmýšľa a zdravý úsudok prevýšia city. No čakal som trochu lepšiu dramatizáciu, niektoré scény mi z tohto pohľadu prišli až príliš banálne a miestami ma nudil aj vývoj celej dejovej linky. V tomto smere sa to zlepšilo až na záver, kedy to konečne celé pochytilo trochu z drámy. Na druhú stranu sa mi veľmi páčila atmosféra 90. rokov. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Pracovní název snímku byl The Prisoner. (Missa08)
  • Tetování, která ve filmu odhalí Tim Roth, jsou jeho vlastní. (D3VIL)

Reklama

Reklama