Reklama

Reklama

The Exciting Escapades of Mr. Bean

(video kompilace)
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 1991, 55 min

Obsahy(1)

Prekliatie Mr. Beana: Plaváreň, snaha o útek z parkoviska bez zaplatenia, výroba sendviču v parku, návšteva hororového kina s priateľkou. Mr. Bean ide do mesta: Ladenie televízora, topánka na streche auta, stretávka s priateľkou na diskotéke. (POMO)

Recenze (77)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Člověk by si řekl, že už nic originálního nejde vymyslet, žel Atkinson prostě nic vymýšlet nemusí. Stačí aby zašel na plavečák, ztratil plavky a nebo vyjížděl z parkoviště po vypršení limitu. A to by ani nebyl Bean, kdyby si na sváču místo sendviče nevzal bochník chleba a termoláhev. Ovšem to co předvede v kině je naprostý top. Zkrátka je těžké nedat jiné hodnocení než to o pěti hvězdách. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Nejvíce na tomto seriálu miluji ten fakt, že kdykoliv si ho pustím nebo se na něj podívám tak se vždy směju stejně jako kdybych se koukal tenkrát poprvé, když jsem byl ještě hodně malé dítě. Je to hold kouzlo osobnosti a určitý druh charizma, který dělá s Mr. Beana toho nesmrtelného komika, kterým bude jistě již napořád! ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Jak to říct, pan Bean prostě neumí nebýt vtipný. Každý výraz jeho tváře vyvolává úsměv na tváři mojí, vždyť on neumí ani normálně chodit, plavat, řídit, nebo nedej bože běhat, aniž by to nebylo k popukání... Výroba sendviče je klasika, to nemá chybu, ale zbytek je v rámci Beanovské dokonalosti trochu slabší, tedy až na závěrečné Atkinsonovy taneční kreace, proti nim je breakdance hadr :) 9/10 ()

sud 

všechny recenze uživatele

Pan Bean se tentokrát jede vykoupat na plovárnu a poté chce odjet bez placení. Na lavičce v parku si vyrábí sendvič takovým způsobem, že se jinému svačícímu, sedícího vedle něho, zželelo že mu dal jeden svůj. A nakonec v kině na hororu se svojí přítelkyní. No, a v další části příběhu ladí televizor, chytá ztracenou botu na střeše auta, chytá zloděje a nakonec jde se svou přítelkyní na diskotéku. Když s ním neche tancovat, svérázně se pomstí. Co dodat. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nazbudnuteľný Bean v nezabudnuteľných situáciách, ktoré trhajú divákov od smiechu aj keď diel vidia po stí krát! Beanova naivita a stupidita sú učebnicovou ukážkou komiky. Scénka v kine je božská a takisto geniálne sú scénky s Mini Copperom, ktorý zvádza súboj s modrým trojkolesákom. 95%. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama