Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K aféře s drogami, jejímiž obětmi se stávají dva policisté, se přidává vydírání. Policie je bezradná. Snaží se získat pomoc od vynikajícího světového šampióna v karate Matta Logana (Chuck Norris). Bezúspěšně. Až naléhání půvabné agentky Amandy Rustové (Jennifer O'Neill) přiměje Logana ke spolupráci. Začíná nelítostný boj, ve kterém je místo jen pro jediného vítěze - toho lepšího. (Filmexport)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Han22 

všechny recenze uživatele

Loganova střela je už taková ta klasická Norrisovka. Máme tu mistra bojových umění, který pomáhá trénovat policajty. Ti stojí proti obchodníků s drogami a jejich řady decimuje neznámý mistr v karate. Nechybí tu povedené tréninkové scény v dojo, souboje v ringu, nějaká ta romantika, policejní případ, zrádce ve vlastních řadách - zkrátka nic co by mělo být ve slušném béčku. Samozřejmě mohlo by to být i mnohem lepší, třeba finální boj se zpomalovačkama je vysloveně odfláký a celkově jde spíše o TV/video záležitost, ale bavil jsem se slušně. EDIT 2023: Nedá se tomu nic vytknout, je tu slušné karate až na zbytečné zpomalovačky, ale chybí tomu jakýkoliv drajv, překvapení, cokoliv co bych neviděl tisíckrát v podobné kriminálce/karate filmu. A tak nějak už jsem z podobných filmů vyrostl. ()

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, televízna produkcia s priamočiarym príbehom. Propagácia karate a správneho životného štýlu v kontraste s drogovým svetom a dekadenciou. Asi nejeden mladý muž mohol po tomto filme v dobe vzniku po križovatke života sa rozhodnúť dať to na správnu stranu. Za takú tú dobrú, podprahovú správu to hodnotím lepšie. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pod notně zavádějícím názvem filmu se ukrývá poměrně zajímavá Norrisovka, která přes počáteční naivitu vůbec není tak špatná jak zdejší nízké hodnocení signalizuje. Minimální dva příští Chuckovy filmy byly mnohem horší. Tady se jistý Matt Logan karatisticky vypořádá s vrahem svého adoptovaného syna. Zábavný film, kde se Chuck skoro neustále rve. 40% ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Tak toto já znám pod názvem Loganova síla. Je to silně jednostranné, ale Chuck tu ještě není vyobrazován jako bůh, spíš polobůh, jako tomu bývalo později. Má své chyby. Nijak zvlášt se tento film v hlavní roli s mužem, který je už 20 let po smrti, ale smrtka neměla odvahu mu to říct, neodlišuje od ostatních. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No už dřív mě tohle moc nebavilo a teď už vím proč. Původní jedna hvězda je tady moc přísná, ale na víc jak slabý dvě to nebude. Chuck u mě získal větší náboj a charizma až v osmdesátých letech a když tu není ani žádná zapamatovatelná akce, ale z větší části se víc kecá a vyšetřuje tak bohužel pro tentokrát smůla.25% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Chuckov syn Mike Norris sa vo filme objaví ako skejtbordista roznášajúci pizzu. (m.a.t.o.)
  • G.W. Bailey vo filme debutoval. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od decembra 1978 do februára 1979 v San Diegu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama