foto

James Whitmore Jr.

  • nar. 24.10.1948 (70 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Wiseguy (TV film)
1995 Záhadné pobřeží (TV film)
1994 The Rockford Files: I Still Love L.A. (TV film)
1990 Sky High (TV film)

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Heart in a Box (S02E08)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
In the Blood (S05E05)
Šach-mat, část 2. (S04E24)
Vítejte v džungli (S04E18)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Krevní msta (S09E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Third Wheel (S16E04)
Jeden krok kupředu (S15E21)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Otcovské hříchy (S04E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Silo (S09E07)
Válečné šrámy (S08E21)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Twofer (S15E02)
Něco modrého (S14E23)
2016 Notorious (TV seriál)
Taken (E10)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Plán útěku (S03E04)
Vedlejší ztráty (S02E21)
Země nikoho (S02E15)
Ray Donovan (TV seriál)
Měj se, krásko (S04E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
Unmanned (S07E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dobrák (S14E02)
Mrtvý spis (S13E23)
2015 Quantico (TV seriál)
Over (S01E08)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tak vždy k tyranům (S02E01)
Insider (S01E19)
Dobrá manželka (TV seriál)
Lies (S07E06)
Skrytí příjemci (S06E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V utajení (S13E03)
Ztracení chlapci (S12E23)
Vnitřní nepřítel (S12E12)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Hon na duchy (S01E09)
Přenašeč (S01E02)
Kravaťáci (TV seriál)
Odchod (S04E09)
Infarkt (S03E14)
Dobrá manželka (TV seriál)
Old Spice (S06E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Admirálova dcera (S11E23)
New Orleans I. (S11E18)
Smrtící řetězec (S11E12)
2013 Vegas (TV seriál)
From This Day Forward (E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Loss of Faith (S03E19)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hitting the Fan (S05E05)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Učitel historie (S04E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Minulost, přítomnost a budoucnost (S11E02)
Pomsta (S10E22)
Hlavní podezřelý (S10E17)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Zabiják (S02E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Working Girls (S02E20)
Dobrá manželka (TV seriál)
Anatomy of a Joke (S04E07)
After the Fall (S03E16)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rekrut (S04E02)
Pomsta (S03E19)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zmizelá (S10E08)
V prachu (S09E23)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Vrahova píseň (S02E18)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Osamělý vlk (S03E06)
Agentka v Praze (S02E24)
Plán B (S02E22)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nezvěstná, první část (S09E08)
Neklid (S09E02)
Muž vejde do baru... (S08E14)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ztráta paměti (S01E07)
Anatomie lži (TV seriál)
Čistá pravda (S02E13)
Dobrá manželka (TV seriál)
Náhlý zvrat (S02E03)
Rozhodnutí (S01E23)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dvojí hra (S02E01)
Naděje umírá poslední (S01E21)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešný svědek (S08E10)
Hříšné potěšení (S07E19)
Maškaráda (S07E14)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Trojka (S01E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Skrytá identita (S01E01)
Ostrov smrti (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Konec hry (S07E07)
Legenda - 2. část (S06E23)
Padlý pták (S06E13)
2008 Uklízeč (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zástěrka (S06E08)
Zpětný náraz (S05E16)
2007 Cane (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Doba odkladu (S04E19)
Kostlivci (S04E17)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v márnici (S01E19)
Smrt superhrdiny (S01E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hon na čarodějnice (S04E06)
Ohrožení (S03E22)
Rodinné tajemství (S03E16)
2005 Hledaní (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
V pasti (S02E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zabít Ariho II. (S03E02)
Hrdina z malého města (S02E21)
Svědek (S02E14)
Odložené případy (TV seriál)
Rozjezd (S03E07)
Spoušť (S02E18)
Ahoj, Adrian (S02E12)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Halloween (S02E15)
Přechodové rituály (S02E07)
Čekání na klauna (S02E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zmizelý (S02E03)
Pohřbená zaživa (S01E10)
Odložené případy (TV seriál)
Dům (S02E10)
Požár na diskotéce (S01E15)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Noční ptáci (S01E12)
Odložené případy (TV seriál)
Babočkové odlétají (S01E08)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
Day 2: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S02E19)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Čas budoucí (S02E16)
Dawsonův svět (TV seriál)
All Good Things... (S06E23)
2002 První pondělí (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S02E08)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
Day 2: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S02E04)
další epizody (4)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zisk (S01E18)
2001 Witchblade (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vykoupení (S07E06)
Choulostivá situace (S06E10)
2000 Uprchlík (TV seriál)
Young Americans (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
The Unusual Suspects (S04E08)
True Love (S03E23)
1999 Angel (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Four to Tango (S03E09)
Escape from Witch Island (S03E07)
High Risk Behavior (S02E10)
Čarodějky (TV seriál)
Láska je zlá (S01E21)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Outsider (S03E13)
Perníková chaloupka (S03E11)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Kráska a zvířata (S03E04)
Noc oživlých mrtvol (S03E02)
Jsem do tebe blázen (S02E19)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sloužit a chránit (S01E06)
Letec (S01E03)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Děsivá symetrie (S02E18)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Holky z Buffalo (S06E02)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Disney Presents The 100 Lives of Black Jack Savage (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
Ferris Bueller (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Fun with Animals (S03E01)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Mean Streets and Pastel Houses (S01E12)
16 Blown to 35 (S01E11)
Wiseguy (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Stringer
1988 Nejstarší řemeslo (TV film)
1986 Firefighter (TV film)
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Hunter (TV film)
Purpurová srdce
1982 Don't Cry, It's Only Thunder
1981 Five of Me, The (TV film)
Jak zemřel Randy Webster (TV film)
1980 Police Story: Confessions of a Lady Cop (TV film)
1979 Oddíl jedna
The Chinese Typewriter (TV film)
1978 Bastard, The (TV film)
Human Feelings (TV film)
The Boys in Company C
The Critical List (TV film)
The Gypsy Warriors
1976 Baa Baa Black Sheep (TV film)
Law and Order (TV film)

TV seriály

1996 Chameleon (TV seriál)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
Yeagers, The (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace