Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

rezzzy 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy s odřenýma ušima (víc objektivně ne) u mě dělá vůbec zajímavost Debry Messing. (Dermot Mulroney podle mého očekávání sladce nažehlený, za což jsem ale ráda, protože tuhle pozici mu ve filmech prostě žeru. Vlastně kvůli němu jsem tu televizi vůbec zapla.) Milé a neurazí. Vedlejší postavy naopak strašně plytké, což mě skoro rozčilovalo, takže kdyby to celé bylo jen o těch dvou hlavních, vůbec ničemu by to neuškodilo, možná právě naopak. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Tak ako sa tento paškvil pomaly rozbiehal... zdĺhavá nuda a predovšetkým mi tam chýbal slušný soundtrack. Ak si režisér romantickej komédie myslí, že táto bude dobrá bez dobrej sprievodnej muziky sprevádzajúcej každý citový výkyv hlavných hrdinov, tak sa hrubo mýli. Okrem toho "krásna" Messing s dlhým chlapským nosom... No neviem, neviem. A pritom celkom slušný i keď jednoduchý námet. Sklamanie... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +děj, charaktery všech postav -starší herci/// Celkem pohodová romantika, mě se to líbilo. Když pominu několik výkyvů, že v jednu chvíli jsem si říkal jaká je to pohoda a tu najednou vystřídala slabší chvylka. Jinak říkáte, že hlavní postavy se do romantické komedie nehodí, mě tady zas tak nevadili. Sice dívky nebo spíše ženy na mě nepůsobili tak sexy jak by měli, ale můžský protějšek se mi líbil, tedy hlavně jeho charakter a jednání. Co mě ovšem trošku vadilo, že hlavní dvojice má již své mládí za sebou a jestli rozumím dobře, tak hrát ve 40ti 30tileté není úplně fain. Ale jinak já si nestěžuji./// Celkem 63%/// ()

sivka jn. 

všechny recenze uživatele

Pôvodné hodnotenie bolo odpad :-D Po krátkej úvahe som dospela k záveru, že predsa len je to film, pri ktorom sa i občas zasmejem a pokiaľ ležím s chrípkou a horúčkami, tak je to to pravé orechové - netreba rozmýšľať, občas sa zasmejete a dokonca možno i zaspíte a pomôžete telu bojovať s chorobou :-) ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Nebyla by to romantická komedie, kdyby profesionální odstup hlavní hrdinky a jejího najmutého společníka vydržel až do konce: i průměrně bystrý divák vytuší, kudy dějová cestička povede. Dokonalá partie je nejen z toho důvodu průměrnou romantickou komedií. Kromě přesného žánrového vzorce, kde vytušíte jak bod zvratu, tak pointu, má bohužel i mnoho hluchých míst, kde se nic neděje. Jan Svěrák v Obecné škole takovou pasáž charakterizoval jako odpočinkovou a je to ta, kde vláček jede krajinou. Jenomže v Obecné škole byl vláček jeden, tady je hned několik souprav a odpočinková pasáž střídá odpočinkovou – děj prostě nemá správnou hustotu. Pikantní je i to, že závěrečné titulky zabírají 12 % z celkové stopáže. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama