Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Simbet 

všechny recenze uživatele

Dermot Mulroney mě Svatbou mého nejlepšího přítele navnadil na další romantický film, bohužel mě film totálně zklamal, i když Dermot sám za to nemůže. Romantika s gigolem prostě nebyla dobrý nápad. Kdyby se aspoň tvářil, že je jenom společník do společnosti, tak bych to možná zkousla, ale že se tam přímo baví o tom, že za peníze může být i sex, no to pardon. Určitě bych se nezamilovala do někoho, komu se za to platí. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Romantika romatická v obráceném gardu než Pretty Woman, Debra není můj typ, ale hezké. Vždycky mě pobaví kolegové píšící, že ... (napíšu to do Deníčku). Nejlepší hlášky : Čau sviňáku, když ses na mou sestřenku brutálně vykašlal, tak já ti ji na oplátku ukradnu nebo Pochopil jsem, že se radši budu hádat s tebou než milovat s jinou ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Romantika neromantika, kterou bych přirovnal k lacinému produktu privátní maloobchodní značky. Půl druhé hodiny vašeho času to zaplní, filmové chuťové buňky však zůstanou naprosto netečné. Jako stvořené do programového schématu pseudotelevize typu Novy. Herecké výkony velmi velmi průměrné. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když jste nezadaná mladá žena, máte letět na svatbu své nevlastní sestry a chcete udělat dojem na svého ex? Využijete služby gigola. Ovšem, taková služba má svá uskálí. Nejen, že zaplatíte velkou sumu peněz, ale je tu nebezpečí, že se do svého okouzlujícího doprovodu zamilujete. To se potom může pracovní vztah lehce změnit v něco jiného. Zámerně říkám může, protože Amorovým šípem musí být zasaženi oba dva. Debra Messing mi celou dobu připomínala Jennifer Aniston. Dokonce měla i stejná gesta. Dermot Mulroney byl skutečně okouzlující a milý. Taky bych měla problém udržet vztah na pracovní úrovni. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by moc nebrala ani moje babička, která se vyžívá v německých "romantických" filmech. Nemasné, neslané, na tenhle film zapomenete deset minut poté, co skončí. Nejhorší je, že to asi věděli i herci. Dvojice dam je absolutně nevýrazná, Jacka Davenporta, který se dva roky před Dokonalou partií blýsknul v Pirátech z Karibiku, přehrává i jindy absolutně herecky nezajímavý Dermot Mulroney. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama