Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

otík 

všechny recenze uživatele

Od začátku průhledná, přesto místy hodně zmatená romantická komedie o ženě, která si na svatbu své sestry zajistí jako partnera chlápka, který nabízí službu doprovodu na podobné akce. Ale jsme v romantické komedii, jiskra přeskočí, voaláá - a láska je tu. Hodně krátká romance (bez titulků kolem 78 minut) se dá lehce zkousnout a může aspoň malinko potěšit okoralé srdce. ()

Simbet 

všechny recenze uživatele

Dermot Mulroney mě Svatbou mého nejlepšího přítele navnadil na další romantický film, bohužel mě film totálně zklamal, i když Dermot sám za to nemůže. Romantika s gigolem prostě nebyla dobrý nápad. Kdyby se aspoň tvářil, že je jenom společník do společnosti, tak bych to možná zkousla, ale že se tam přímo baví o tom, že za peníze může být i sex, no to pardon. Určitě bych se nezamilovala do někoho, komu se za to platí. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by moc nebrala ani moje babička, která se vyžívá v německých "romantických" filmech. Nemasné, neslané, na tenhle film zapomenete deset minut poté, co skončí. Nejhorší je, že to asi věděli i herci. Dvojice dam je absolutně nevýrazná, Jacka Davenporta, který se dva roky před Dokonalou partií blýsknul v Pirátech z Karibiku, přehrává i jindy absolutně herecky nezajímavý Dermot Mulroney. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Romantika romatická v obráceném gardu než Pretty Woman, Debra není můj typ, ale hezké. Vždycky mě pobaví kolegové píšící, že ... (napíšu to do Deníčku). Nejlepší hlášky : Čau sviňáku, když ses na mou sestřenku brutálně vykašlal, tak já ti ji na oplátku ukradnu nebo Pochopil jsem, že se radši budu hádat s tebou než milovat s jinou ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Dermot Mulroney se mi zezačátku nezdál, ale s postupem času nabíral na síle a kouzle. Nevím, jestli je Dokonalá partie úplně dokonalá. Rozhodně ona fáze zamilování se je hrozně rychlá a zapomenutí na bývalého téměř okamžité. Možná je to tou neuvěřitelně kraťounkou stopáží. Jak se děj přesune na anglický venkov, nápadně to připomíná německý romantický film, ale děj se drží výš. Oddechový film, který rozhodně neurazí a ani nekazí hranici dobrého vkusu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama