Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak víme z minulých dílů, v ponorce byla ukryta výbušnina a Sayid se obětoval, když ji chtěl deaktivovat. Dále nepřežili Jin a Sun. Jack ošetří zraněnou Kate. Pak rozhodne, že musejí najít Desmonda, který je ve studni. Hugovi se v džungli zjevuje Jacob. Je u ohně a později k nim dorazí i ostatní. Jacob jim vysvětluje, proč si je svolal.
Ben, Richard a Miles jdou do domu Bena, který v něm má ukrytou výbušninu, aby mohli podminovat letadlo. Když ji nakládají, tak je překvapí Widmore se Zoe. Aby těch návštěv u Bena nebylo málo, zjevuje se na scéně také Černý dým. Říká Benovi, co hodlá udělat, a ptá se na Widmora.
V alternativní realitě Jack nabídnul své sestře Claire, že může bydlet u něj. Mezitím se Desmond jde udat na policii, že to on autem přejel Lockeho. Když ho Sawyer bere do vězení, tak se tam setkává se Sayidem a Kate. Ben se setkává s Alex a její mámou Francouzkou (Daniel). (PROCESOR)

(více)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetko očakávané, čo sa mohlo stať, sa stalo. Predanie moci sa uskutočnilo, a chýbali mu emócie. V alternatívnej realite začína všetko vyzerať dokonale, až to prestáva mať kvalitu. Jediné pozitívum je, že príbeh sa v oboch rovinách pohol. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední díl nám krásně vybudoval půdu před velkým finále. V alternativní realitě to je čím dál zajímavější a i když je to divný a nedává to smysl, strašně dobře to na mě funguje. Očekávání od posledního dílu mám velký, tak snad se to povede. ()

Reklama

Reklama