Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává na palubě letu boeingu 747 z Ameriky do Austrálie. Na palubě je však mezi cestujícími i několik únosců, kteří se chystají let překazit. Kapitán letadla John Master musí mít nervy z oceli, aby si s únosci za zády dokázal s poškozeným letounem předejít smrtelné havárii. Navíc, když nad Pacifikem řádí nenadálá ničivá smršť (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Sranda film, který se jinak ani hodnotit nedá. Musí se k němu přistupovat s jasným cílem, že jdeme spíš do parodie než do seriózního filmu, i když se tak po celou dobu tváří. Wynorsky zase řádil a jeho rukopis jde jasně vidět. Film je plný rádoby drsných hlášek a žánrových klišé, kterým se prostě u takových filmů nevyhneme. Doporučuji jenom pro skalní fanoušky podobných filmů. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

V téhle smršti se najde velká řada hrdinů - všechno zachránivší super voják a pilot (Neesonova atrapa), napravená rozmazlená dcera, nejlepší student medicíny na palubě letadla, chrabrý kapitán letadla, který přemůže levnou variantu Halle Berry s velkýma kozama, generál v bílým tričku a v džínách a také tříčlenný tým elitních stavařů runwaye jak z reklamy Caterpillar. Největším hrdinou v tom všem je ale samotný divák, který tuhle hrůzu přetrpí až do konce. Pro sebe si musím udělat poznámku, že Wynorski je nebezpečně velkým konkurentem mistra shitu Bolla. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak si můžu zaškrtnout další Wynorského film. A zase jsem totálně unešen. Wynorski co ztrácí na příběhu či efektech, či lepších postavách, tak to zachraňuje zábavností(samozřejmě i hloupostí) naneštěstí si to sám Wynorski sám uvědumuje takže čím více hlášek či blbých scén do filmu dá tím jsem spokojenější. Příběh sice je blbej, ale prostě to neuvěřitelně baví, Sabato a Paré hrají přirozeně, efekty jsou slabé, ale člověk je prostě maximálně spokojen, a přijde mi celkem srandovní jak tenhle režisér začínal na atmosférické pecce Haunting of Morella a vyvinul se až sem, ale já jsem zato rád. ()

Horak odpad!

všechny recenze uživatele

"V tomdletom máme rozdáno na betla, ale zvládl sem i horší kousky" říka hlavní hrdina filmu a nejde než nesouhlasit. Demence scénáře a doprovodné VGA efekty dělají z filmu obskurní podívanou céčkového střihu, plnou zbabraných klišé, při kterých se ovšem náramně pobavíte. Když už scénárista nevěděl kudy kam, tak začal vršit problémy, které musí hlavní hrdina vyřešit, aby měl film aspoň 80min. Prodlužování přístávací dráhy na atolu pomocí semtexu minutu před přistáním patří k nejpovedenějšímu. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

K tomuto katastrofickému flimu výstižne pristane hodnotenie - katastrofa !!! Nechutne som sa narehotal hlavne na začiatku, kde v sťažených podmienkach pristáva lietadlo ( zdalo sa mi, že to bola len jeho veľmi nepodarená animácia ) na diaľnici a zaparkuje 1 centimeter od skríženého kamiónu s obrovským nápisom FLAMMABLE ...... To bolo fakt na posratie .... od smiechu .... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama