foto

Steve Eastin

  • nar. 22.6.1948 (71 let)
    Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Warning Shot
2017 The Heart of a Woman
2014 Locker 13
2013 Watercolor Postcards
2011 Nezvratná diagnóza
2009 Lítám v tom
2008 The Coverup
2007 Hollywood Dot Com
Křižovatka osudu
2006 Na lince je vrah
Černá Dahlia
2005 Smršť nad Pacifikem
2004 Krvavé stopy
2003 Beat Boys Beat Girls
Osamělý mstitel
Švindlíři
2002 Chyť mě, když to dokážeš
2001 It's a Secret
Peril
2000 Mise pomsty
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Nepřítel mého nepřítele
Neviditelná smrt
Tři tajemství (TV film)
Šedesátá léta (TV film)
1997 Con Air
Little Bigfoot 2: The Journey Home
Noci s ďáblem (TV film)
1996 Ed
Společenství spravedlných
The Rockford Files: If the Frame Fits... (TV film)
Závod s časem: Hledá se Sarah (TV film)
1995 Poslední muž
The Commish: In the Shadow of the Gallows (TV film)
1994 Přepadení na východě
Skaut
Tonya a Nancy (TV film)
1993 Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
Někdo se dívá
Robot Wars
Vraždící posedlost (TV film)
Věc cti
1992 Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
1990 Nightmare on the 13th Floor (TV film)
Za ranního rozbřesku (TV film)
1989 Hřiště snů
1987 Sister Margaret and the Saturday Night Ladies (TV film)
Tajemné zlo
1986 Acceptable Risks (TV film)
Obezřetný cizinec (TV film)
1985 Dostanu tě!
Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)
Mirrors (TV film)
Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta
Streets of Justice (TV film)
1984 Cowboy and the Ballerina, The (TV film)
Mlčení srdce (TV film)
1981 Night Warning
Příběh Patricie Nealové (TV film)
Ďábel a Max
1980 Cloud Dancer
Sezóna proměn
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
The Best Place to Be (TV film)
1978 Happily Ever After (TV film)
Stvořitel (TV film)
1974 Night Games (TV film)
1972 Joe Kidd

TV seriály

2014 Legit (TV seriál)
Loveline (S02E01)
2012 Ochrana svědků (TV seriál)
Sacrificial Lam (S05E07)
The Medal of Mary (S05E06)
2010 Dexter (TV seriál)
Velká ryba (S05E12)
Nazdárek, bandito (S05E02)
Pardon (S05E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Na hranici (S07E22)
Odložené případy (TV seriál)
Bunny na útěku (S07E12)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
And You Wonder Why I Lie (S01E06)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Ženy lehkých mravů (S05E11)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Let God Sort 'Em Out (S03E09)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Pohřeb na přání (S02E17)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Kde jsou hranice? (S01E17)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Thoughts of You (S06E20)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Posedlost (S03E18)
1998 JAG (TV seriál)
Služební postup (S03E16)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
E-mail / Děsivá jízda / Tajemství rodinné hrobky / Wheezer / Neznámý pacient (S01E04)
JAG (TV seriál)
Překročení rovníku (S02E05)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sloužit a chránit (S01E06)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Dvě lidská srdce (S01E16)
1994 Akta X (TV seriál)
Červené muzeum (S02E10)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Ticket (S04E04)
1986 MacGyver (TV seriál)
Podvod na druhou (S02E03)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky