Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amón, padlý anděl ničitel neboli anděl smrti, se po několika tisíciletích probouzí, aby oživil svého syna. Obra, který se má dle proroctví postarat o zánik lidstva... (oficiální text distributora)

Recenze (41)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pomóc! Mumie o velikosti čtyřpodlažního domu pronásleduje Caspera "Vymetu jakékoliv béčko" Van Diena! Přesně ten druh filmu, na který se můžete začít dívat v kterékoliv jeho fázi a hned víte, na čem jste. Občas se objeví úmyslná snaha o legraci, leč té nechtěné je mnohonásobně víc a vy si pak při pohledu na scény "rvačka u džípu", či "mechanická mumie naplněná uctívači Amóna" řeknete, jak v době pokročilé diagnostiky psychiatrických poruch může něco takového vůbec spatřit světlo světa.. Natočeno pro Syfy channel (americký kabelový sci-fi kanál, či chcete-li, syfilis diváckého vkusu). ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Další z řady zcela zbytečných a jednoduše zapomenutelných béček televizní společnosti SyFy, které, jak už se tak dost často stává, dojíždí na větší absenci nadhledu, vtipných scén a hlášek... O scénáři, tricích, či hercích se nemá smysl dlouze rozepisovat, vše je úrovni, na kterou je zkušenější divák už od SyFy zvyklý... Na druhou stranu, třináctimetrovou mumii jen tak neuvidíte a na Kristen Miller do docela dobře dívá, tak ten jeden bod dám... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda mohlo to být daleko lepší. Film si samozřejmě snaží ukousnout svoje sousto z fenoménu mumie ale nedaří se mu to, ať jde o klišé příběh který by ale dokázal udržet, dkyby tu nebylo tolik zbytečných keců. KAždý scéna vede k další kecací scéně a film má tolik zákonů že jich je víc než v Česku. Škoda mohlo to být dobrodružný béčko ale vznikla z toho kravina kterou zachraňuje sympaťák Dien. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tohle točili ti, co točili reklamu na májku? Neodolatelný alpha samec Káspr Van Dháájn, pěkné ženy, nulová akce, příběh alá paštika. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

No takhle si to Kašpar po Hvězdný pěchotě asi nepředstavoval. Místo krosení hmyzáků a válení se s Dinou Meyer ho pronásleduje mumie o vejšce Husákova paneláku, kterou zplodil italskej pornoherec z let 80tých. To se mi ta neschopnost usnout zase jednou vyplatila. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak jako komedie to funguje skvěle i když asi nechtěně. Mumie o velikosti baráku je fakt hustá. Škoda, že to nemá lepší efekty, ale zas by to asi nebylo ono. Jinak klasika, příběh o hovínku, herci neherci, jedna pěkná buchta, a spousta hlášek. Třeba pozor padá kamení a najednou na zem přímo lítaj počítačový šutry. Mumie vrhá vrtulníkem jako s plážovým míčkem a spousta dalších kuriozit :D Ne tohle neni odpad, když to člověk nebude brát opravdu vážně. Za tu prdel a tu buchtu 30% :D ()

DEXTER099 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu si někdy u těchto snímku říkám proč to ty studia točí ,to přece nemůže nic vydělat ani na DVD.To by ty tvůrci víc snad vydělali pokud by šli v USA dělat zahradníka.Proč radši nepošlou ty finance do Afriky potřebným.Zkouknul jsem to jen z toho důvodu,že v ten den nedávali nic jiného v TV,ale myslím,že i estrády na nově by snad byli lepší.A mam pocit ,že Casper Van Dien opravdu nemá moc čich na dobrý film ve kterém bude hrát.Za mě 3% a odpad. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

A ten Kasper Van Dien proste stale nevie, kedy skoncit ... a stale si neuvedomuje, ze jeho kariere je amen a on je na rovnakej urovni, na akej Steven Seagal toci svoje "kulty" : 0 % ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Celejch 70 minut jsem si myslel, že tohle "C"éčko má alespoň na tu jednu hvězdičku. Mýlil jsem se, hrubě! Posledních 15 minut s pasáží přehrady, to vše pohřbila pod vodní hladinou. A šaškování Caspera s partou hňupů tomu dodalo tečku. 0% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Ve druhé polovině stopáže se objeví pár hlášek, které jsou docela originální a vtipné. Pokud si vzpomínám, jejich nástup odstartuje lakonický varovný nápis "Pozor, padají kameny". Jenomže to je asi tak jediný klad, který mě momentálně napadá. Námět je fajn - v podstatě by to vůbec nebyl špatný film ... kdyby se přestal brát vážně a zaměřil se výhradně na komediální prvky. Myslím, že tahle poloha by mu docela seděla - při troše štěstí mohla vzniknout jedna z těch báječných parodií, kde je možné akceptovat i nedokonalé, leč zábavné triky. Nic takového se nestalo - výsledek je sice dosti žalostný, ale zároveň sledovatelný bez jakýchkoli trvalých následků. ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Arabsky vyhlížející padlý anděl a jeho syn - třináctimetrová mumie, vyprahlá poušť s ideálními podmínkami pro zachování mumifikovaných, v níž je ale - jak se později dozvíme - zároveň obrovská přehrada s tisíci hektolitry vody a kdybyste náhodou nepostřehli scénu, ve které padá počítačové kamení, upozorní vás na to cedule ,,Pozor, padá kamení". Prostě luxus :D ()

Evonichna odpad!

všechny recenze uživatele

I na kocovinové válení, při kterém zkousnete ledajakou p..ovinu, tak tohle prostě nešlo. Nechápu, jak může vůbec něco podobného vzniknout, vždyť to jsou zbytečné prachy i čas lidí, kteří se na tom podíleli. Otázkou je, jak se kdo podílel, páč výsledek vypadá, jako kdyby toto vzniklo pod rukama nějakých zmaštěnců s IQ houpacího koně, kteří si hrají na filmaře. Je to hodně špatně udělaná haluz. Nedoporučuji nikomu. ()

andio odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších ultra zetkovejch filmů, co v poslední době na COOLu dávaj. Nápad docela zajímavej, ale to provedení hrozné.. Scéna, kdy při pádu helikoptéry (v níž letí nějakej Jerry) všichni čuměj a po asi 10 sekundách jeden řekne: "Jerry." mě celkem rozesmála, ale předpokládám, že to nebylo úplně úmyslem scénáristů.. 0/10 ()

waits 

všechny recenze uživatele

Poměrně příjemné béčko s průměrnými (nikoliv hrubě podprůměrnými nebo vyloženě trapnými!) dialogy a se sympatickým nadhledem (Pozor padá kamení, Věděl jsem, že se mi bude hodit dětství se starší sestrou nebo konverzace typu "Ted tě zabiju - Splníš mi poslední přání?-Ano, ale ne, jestli je tvoje poslední přání, abych tě nezabil - Nene, i když, pravda, taky mě to napadlo"). Triky jsou úsměvné, herecké výkony taktéž (rvačka u džípu, hehe), ale viděl jsem mnoho, mnoho větších nesmyslů.. ()

Reklama

Reklama