Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Škola „Elite Way“ je škola, jejíž věhlas sahá až za hranice samotné země. Tato škola je jiná než všechny ostatní – má svá vlastní pravidla, tréninkové programy a aby byla schopna fungovat podle svých pravidel, sama si volí své vedení.
Náš příběh začíná ve chvíli, kdy studenti rozohněného 4. ročníku poznají své nové spolužáky a utečou z Letního Klubu. Téměř okamžitě se mezi nimi utvoří blízké vztahy a vzniknou první rozepře, což tento ročník velice poznamená. Čtyři silné osobnosti, vůdci od přírody, chodí právě do tohoto ročníku a mají silný vliv na ostatní. Tito čtyři mají své kvality i slabé stránky a každý z nich se snaží prosadit své názory. Vzniknou pravá přátelství, nenávist, první lásky, loajalita a také zrada. Zatímco oni žijí ponoření do svých stálých konfliktů, soutěží a bojů o moc, nevidí, že jsou pouhými šachovými figurkami ve složité hře ekonomiky a politických zájmů. (Terryk)

(více)

Diskuze

sara93

sara93 (hodnocení, recenze)

tohle je nejlepší telenovela i seriál zároveň  a to na celým světě !!!!!!!! Miluju Rebeli !!!!!!

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Škoda, že jsem toto neviděla jako první a viděla Camaleones (Rebeli na strednej). Seriál již nesleduji a ani nehodlám sledovat, je moc dlouhý a já už na to nemám chuť.  Ale ta jedna hvězda za to, že to zas tak špatné asi nebude.

Emo_Trdielqo

Emo_Trdielqo (hodnocení, recenze)

no tak tyto Rebeli su o viac lepsi ako Rebeli na strednej...!! davam sice 4* ale je to vyborny tv serial...komedia, romantika ..:)) ale aj drama..;))

guronka13

guronka13 (hodnocení, recenze)

jo sorry ale omylem jsem smazala príspevek, kazdopadne tahle novela je uplne jina a postavena predevsim na humoru (a ne styl humoru oreiro, ale takovy vlastni)...a ze se mi libi je co rict, nebot telenovely z duse nesnasim ale jak jsem rekla je to jiny kafe....roberta, gandajko a alma s jej culoccim vedi radne roztocit kolotoc srandy :DD a sice se tam vyskytuji i ty trapny mexicky pitominy, jim muzu od srdce odpustit :)))

Reklama

Reklama