Reklama

Reklama

VOD (1)

Partička teenagerů si zachraňuje život v bažinách ve státě Louisiana před psychopatem jménem Mr. Jangles. Ten je posedlý 13 zlými duchy a touží polapit svoje oběti, aby ukojil svoje krvavé choutky. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak tento slasher sa veľmi nevydaril. Hlavný mäsiar sa určite nezaradí po boku svojich slávnejších predchodcov a kolegov - je totižto nevýrazný, až to bolí. Hromada svalov a zdeformované telo, akosi v tomto prípade nevzbudzuje rešpekt a vlastne ani nemá čím, pretože si svoje obete nevychutnáva tak, ako by mohol - šťavnato. Opäť ( ako už neraz ) čo to zachraňuje formálna stránka ( hlavne v závere je kamera a osvetlenie na špičke kvality ) a vizuálne sympatický herecký predstavitelia. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Nevyzeralo to vobec spatne, taky klasicky slasher horor. Mna film vobec nenudil a niektore sceny boli docela slusne, co sa tyka vrazdenia. Vyzor psychousa posadnuteho duchmi v podobe hadov bola roztomila a celkom sa im ta drzka podarila. Rozhodne to neni slaby film, ako tu dostal chabe hodnotenie od druhych uzivatelov. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

No tak takhle trapnej a nezáživnej slasher jsem už hodně dlouho neviděl. Postavy nezajímavé a o jejich dementním chování ani nemluvě, zabití jsou nudná, nezajímavá a co se týče atmosféry tak o té tenhle SLASHER nejspíš ani neslyšel. No a co náš zabiják, tak ten je vážně k smíchu, panebože vždyť to i moje babička s kuchyňským nožem je strašidelnější než tenhle trouba. Neuvěřitelně špatná věc, která mě málem unudila k smrti. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Tak Agnes Bruckner se mi líbila už v Lesích, no, v bažinách jí to samozřejmě také sluší. Ale sama film utáhnout nemůže. Navíc když proti ní scenáristé postavili tak debilního záporáka. Ještě že vizuální stránka snímku je natolik působivá (úžasný je hlavně závěrečný záběr na stojící kamion v okolí bažin), že filmu odpustíte i hodně slabé finále a hloupý scénář. Kdyby se tenhle film odehrával jenom v močálech a byl obsazen lepším zabijákem, měl by podstatně větší kredit. Škoda. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noc, bouře a kněžka mambo vykopává na prastarém pohřebišti hrob. Rychle sebere tajemný kufr, nasedne do auta a uprostřed noční mlhy ujíždí do bezpečí. Na mostě se setká v protisměru s tahačem, a pak už vše nabere rychlý spád. Kněžka umírá a zlo v podobě hadů si hledá tělo. Los připadne na řidiče tahače, Raye. A protože tu jde o černou magii voodoo, tak z Reye se stává zombie hledající nové duše. Mrtví přibývají, ovšem Ray má spadeno především na vnučku kněžky a partu mladistvých, co se k ní vydali. Standardní slasher s dynamickou kamerou, slušnou hudbou (jeden song si střihl i Rob Zombie) a báječnými močály, co připomenou řadu filmů např. Mstu příchozího z močálu (1982). Gore umírněné, i když práce s hákem ujde, nějaké to propíchnutí a utržená ruka se také najdou. Vtipná přetahovaná pak přinese na křižovatce své plody. Divák si může tipovat, kdo zbude poslední, jestli bloncka, či nikoliv, a zda si ponechají filmaři pootevřená vrátka, byť zatím se dokořán neotevřela. Oddechový průměr, co se snadno zapomene, jak jsem nyní při druhém sledování zjistil. Močály zato ovšem stojí, škoda, že jich nebylo více. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Tvorcovia tohto filmu dúfali, že sa film stane prvou časťou novej série. Z Raya Sawyera sa mal stať po vzoru Michaela Myersa či Jasona Voorheesa ďalší slávny filmový vrah. Ich plány sa však zrútili, keď film v kinách prepadol. Ďalšie pokračovania tak boli rýchlo zrušené. (beso74)
  • Dom, v ktorom sa na konci nachádza Cece (Meagan Good), je ten istý, čo bol použitý pri natáčaní filmu Trespassing (2004). (beso74)
  • Když Sean (D.J. Cotrona) vyleze z jezera, je mokrý a má na sobě plavky. Když nasedne na motocykl, tak o zhruba 30 sekund později, je celý oblečený a suchý. (ČSFD)

Související novinky

Komiksové jednohubky

Komiksové jednohubky

05.04.2009

Tak, premiéru Wolverina máme za sebou (haha... ehm), další komiksové adaptace jsou před námi. Co náš čeká a koho v nich uvidíme a koho ne? Chris Pine (Kirk v blížícím se Star Treku) potvrdil, že je… (více)

Reklama

Reklama