Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Master19 

všechny recenze uživatele

Předsudky stranou. Já u toho krmím svou dvouletou dravou zvěř a náramě se bavím. Ukazovat dětem, že machrovat se nevyplácí, že kamarádi jsou důležití, že historie se opakuje, že i druhý může mít pravdu... inu klasické schema pohádky v maximálně jednoduché formě s obrovskou porcí humoru pro dospělé diváky v tandemu malých ďáblů. Chrocht! "Tatínku, myslíš, že si toho maminka všimne? Ó, ano... :-(" ()

Fabienne 

všechny recenze uživatele

Skvělý animovaný seriál pro ty nejmenší diváky CHROCHT! o roztomilé prasečí rodince. Moc se mi líbí CHROCHT! převracení tradičních rodinných schémat - zatímco tatínek vaří CHROCHT! oběd, maminka pracuje na počítači CHROCHT!. Animace je hodně jednoduchá ale líbivá. Vždycky můžu umřít smíchy, když slyším jak rodinka mluví (asi jsem to od nich taky chytla CHROCHT!) :)) Mám pocit, že tento optimistický pohled na svět je pro malé děti ideální... CHROCHT!! :) ()

Reklama

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Prasátko pepina. Ou...už podle názvu to není moc lákavé. Viděl jsem pár dílu a kdybych to měl vystihnout upřímně, tak bych to označil za stupiditu. Jádrem seriálu jsou nesmyslné a hloupé příběhy, navíc doprovázené děsným chrochtáním členů rodiny prasátek. A po vizuální stránce je to stejně tak smutné. Doufám, že si děti díky této jednoduché animaci nebudou představovat opravdového "vepře" jako růžovou kuličku s trčícími špilkami (končetiny) a na hlavě s rypáčkem, který je tak obludně umístěn na čele. Omlouvám se za takové detailní popisy, ale je to tak. ()

NOBLE200 

všechny recenze uživatele

Ehhmmm... Tak jak bych začal. O tomhle seriálu jsem vcelku dlouho neslyšel, nedávno mi ale vyskočil na YouTube jako doporučené video... Ono ten seriál by sám o sobě nebyl špatný. Nápad je vcelku dobrý, problém přichází při zpracování. Ano, je důležité dětem servírovat ze začátku jejich životů jednoduché věci, ale až tak? Každý domeček stojí na kopci velkém cca. minimálně jako Milešovka, rypák dlouhý asi jako stopáž pořadu visící na místě, kde bych ho nečekal, a citoslovce "méééé", "chrocht" a "bůůů" v každé větě minimálně dvakrát se mi docela příčí. Celkově jako pohádka dobré, kdyby mi ještě tekly nudle z nosu a mléko po bradě, tak je to dokonce vynikající... S odstupem času ale vnímám průměrně. Nenadchne a neurazí. A o tom to je. ()

david141474 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu, recenze kterou jsem moc dělat nechtěl! Teď řeknu svůj názor. Za prvé nesympatický postavy, za druhé hrůzostrašná hudba, za třetí hrůzostrašnej děj a za čtvrté i Tlapková patrola je lepší. Hrůza a nikdy víc, tento seriál by neměl nikdo vidět, leda na vlastní nebezpečí. 0/10 nikdy víc, absolutně nejhorší seriál, kterej spatřil světlo světa! ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama