Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah Huttinger pracuje jako novinářka, která má v deníku New York Times na starosti lokální zprávy, zejména pak svatby a nekrology. Se svým snoubencem, právníkem Jeffem Dalym, právě letí na svatbu mladší sestry Annie. Setká se tu se svéráznou, energickou babičkou Katharine, které se svěří s tím, že si není jistá, zda se má za Jeffa provdat. Necítí se ještě na usedlý manželský život a touží spíše po dobrodružství. Od babičky se dozví, že její matka Jocelyn, která zemřela, když byla Sarah ještě dítě, pár dnů před svatbou zmizela a prožila krátkou milostnou pletku s neznámým mladíkem. Sarah při srovnání své povahy s povahou otce i sestry začne pochybovat, jestli je dcerou svého otce, a rozhodne se matčina milence najít. Při pátrání se dočká dalšího překvapení, když tetě Mici uklouzne, že podle matčiny aférky byl natočen úspěšný film Absolvent. Šokovaná Sarah pochopí, že s neznámým mladíkem se tehdy vyspala nejen její matka, ale také babička Katharine. Ví, že se dotyčný jmenuje Beau Burroughs, že zbohatl pomocí internetových obchodů, a tak se za ním vydá do San Francisca, kde muž právě přednáší na kongresu. Dozví se od něj, že kvůli úrazu při fotbale zcela určitě nemůže být jejím otcem, a pak se společně opijí, což má zcela nečekané následky. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

Oxy 

všechny recenze uživatele

Kdybych nebyl v nemocnici připoutaný na lůžko a nevhodil dvacetikorunu do automatu na televizi, asi bych se k tomu nedostal. Co k tomu říct? Dílo, které se snaží vydělat nějaký ten peníz na slávě předchozího veledíla. Nejhorší na tom je, že opět úspěšně. Costner byl jediný, kdo mi pomohl to dokoukat, Jennifer nevěřím ani vlasy na hlavě a ostatní herci nestojí za zmínku. Sla-bo-ta ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na to, jaká jsem si myslela, že to bude blbost, se mi to překvapivě líbilo. Vcelku mě i překvapilo, že to bylo hodně vtipné. Nejlepší byla babička v podání Shirley MacLaine. Co všechny 3 viděly na Kevinu Costnerovi je mi záhadou, ale proč ne. Filmy s Jennifer Aniston mám prostě ráda. (btw. vtipná narážka na Přátele). Je to něco mezi 3 a 4*, ale tady to má vcelku průměr, takže tomu trochu přidám na 4*. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Co se vznikne, když se smíchá americká klasika Absolvent a česká klasika Muži nestárnou? Romantická, pohodová a místy zábavná jednohubka se skvělou Shirley MacLaineovou, která hravě strčí do kapsy Costnera i Anistonovou, několika vtipnými hláškami a odkazy, škádlivou narážkou na Přátele, netradiční scénou milostných hrátek v letadle a několika dalšími opravdu zábavnými momenty. Není to nic převratného, nic, co by se chtělo stát klasikou, ale také nic, co by nudilo nebo zkazilo večer ve dvou. ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Zpětně ubírám jednu hvězdu, když nad tím přemýšlím. Jennifer toporná jako vždy, Mark Ruffalo naprosto o ničem, Shirley trapná, trapná! Ano, byla to role, ale tááák trapná.. Je jasné, že tohle by chudák Kevin neutáhl, ani kdyby měl 130 koní a turbo navrch. Nicméně uznávám, smála jsem se - vyspat se s třemi generacemi rodiny je opravdu obdivuhodný výkon. Obzvlášť pokud by si ta nejmladší přála být vaší dcerou. Průměr - neurazí, nenadchne. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jeff (Mark Ruffalo) právě požádal svoji přítelkyni Sarah (Jennifer Aniston) o ruku. Ta má sice Jeffa ráda, ale není si stoprocentně jistá, jestli s ním chce prožít zbytek svého života. A tak žádá o pomoc svoji babičku, a dozvídá se od ní zajímavý příběh. Její matka, když jí otec požádal o ruku, na týden odjela do Nového Mexika, kde prožila románek s přítelem z mládí, Beau Burroughsem (Kevin Costner), a tudíž je zde podezření, že možná jejím otec je právě Beau. Tak se i Sarah vydává za Beauem, aby si srovnala své myšlenky... Tak tenhle film jsem moc nepobral. Nějak mi utekla hlavní příběhová linie, tak mi to celé přišlo jak splácanina několika povídek do kupy (nač zde byla Sarina sestra (Mena Suvari) a její podařená/nepodařená svatební cesta - netuším). Na druhou stranu se film hemží spoustou známých jmen, a většina z nich ukazuje, co umí - i když nejvíc mi asi v paměti utkvěl otec - Richard Jenkins. Kevin Costner jako stárnoucí seladon taky není marný. V hlavní roli je sice Jennifer Aniston, ale po většinu film se jen tak promenáduje (případně se snaží zahrát nějaké city, ale nějak jí to nejde - scéna kdy "brečí" Costnerovi do saka se vyloženě nepovedla..). Celkově tedy nic moc .. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Původně se ve filmu měli objevit Dustin Hoffman a Anne Bancroft jako Beau Burroughs a Katherine Richelieu. Bohužel však Bancroft umřela a Hoffman se upsal jiným projektům. (don corleone)

Související novinky

Tentokrát bez koně Kevine!

Tentokrát bez koně Kevine!

12.02.2005

Kevin Costner přesedlá ze hřbetu westernu na hřbet komediální. Konkrétně půjde o film RUMOR HAS IT zkušeného režiséra Roba Reinera (Misery). Kevin spolu s další hollywoodskou star Jennifer Aniston… (více)

Reklama

Reklama