Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Jamie sa nemôže dovolať svojej babičke do malého mestečka v Nebraske a tak sa ju vydáva navštíviť. Po príchode do baráku zisťuje, že miesto je "kontaminované" zlými, posadnutými, vraždiacimi deťmi. Ale to nie je všetko! Jamie totiž pomaly odhaľuje šokujúce tajomstvo, spájajúce jej babičku s hroznými udalosťami v miestnej lokalite! (POMO)

(více)

Recenze (24)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Filmovu seriu Children of the Corn znicili hlavne prilis casto sa meniaci reziseri : po najlepsej jednicke si na kazdom dalsom dieli zgustol novy reziser. A tym sla seria do hajzlu. Tuna sedi na reziserskej stolicke Guy Magar, a ten dokazal natocit aspon podpriemer. Jasne, nema to uz strasidelnu atmosferu jednicky, Linda Hamilton je taktiez prec. V podpriemere sa horor udrzi, ale do priemeru nema sancu sa dostat. 30 % ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Deti kukurice vstoupily do noveho tisicileti a bohuzel znicily i to malo co po tech 6 dilech ještě zbylo. A co vic, nabouraly moji, dosud neprustrelnou, teorii, ze liche dily jsou dobre a sude spatne. V teto nekrvave zalezitosti jsou zajimave a zabavne pouze tri veci: 1, poprve v cele serii jsou videt poradne silikony 2, nevrlej dedek na vozejku, kterej kazdemu dost nevybirave nadava a na každého rve 3, Michael Ironside s cool jizvou na tvari a v slusive cernem obleku kneze. Jinak nic. Vubec nic. Decka jsou nejaci duchove, s Gatlinem to ma společného pouze pribehem probehnuvsi postavicku Ironsideova kneze a srpy se objevi az uplne na konci a moc toho na praci nemaji. Kez je to poslední pokracovani :(. ()

Reklama

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Keď našetrím prachy, kúpim si kameru. Potom vystihnem kedy budú mať v Tescu akciu na kečup, a kúpim aspoň dve prepravky. Zo záhrady si zoberiem všetko poľnohospodárske náradie aké bude po ruke. Požiadam o pomoc nejaký detský domov, aby som mal dostatok detských hercov a vyberiem sa na nejaké kukuričné pole. A natočím Children of the Corn 8. A verte tomu, že to horšie ako tento paškvil nebude :) 5 % - za realistickú kukuricu..... ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film je časťou série: Children of the Corn (1984) [60%], Children of the Corn II: The Final Sacrifice (1993) [60%], Children of the Corn III: Urban Harvest (1995) [60%], Children of the Corn: The Gathering (1996) [70%], Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) [40%], Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) [30%], Children of the Corn: Revelation (2001) [50%], Children of the Corn (2009) [50%], Children of the Corn: Genesis (2011). ()

jurasino 

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle dílu mám spíš rozporuplné pocity. Není to tak atmosfericky vydařené jako díly předchozí, ani prostředí kde se to odehrává není tak pěkné, nevím vlastně jestli to bylo opravdu v Gatlinu nebo v jiném malém městě, protože jsem prakticky neviděl nic víc než starou zchátralou budovu kolem obrostlou kukuřicí. Ovšem pak ze střechy byly vidět v blízkosti nějáké mrakodrapy a různé další budovy jako bychom se nacházeli v nějákem velkoměstě. No dětské charaktery se zase víceméně povedly. Každopádně něco tomuhle filmu chybělo a proto mu nemůžu dát plný počet. Zatím nejhorší díl série ()

Reklama

Reklama