Reklama

Reklama

VOD (1)

Alexe a Jo nečekaně navštíví Helen. (Disney+)

Recenze (3)

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na večírku u Jaksona si každý řeší to svoje. Owen svou žárlivost k Tomovi a vřelé city k Teddy. Amelia nenávist k Owenovi. Alex svou matku, která se znenadání objeví po boku Jo. Meredith nedostatek soukromí s DeLucou. Richard lituje dveří, které otevřel. Catherine svou nemoc. Pletky ukončí až nenadálý požár. Na konci epizody hned dva zajímavé cliffhangery. P.S. PROSÍM, ZTLUMTE NĚKDO MAGGIE. Jsem zvědavá, jak to dopadne s paní Karevovou a co otec jisté postavy. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku povedená epizoda, přičemž převážná většina humoru v ní je založena na klasickém osvědčeném konceptu "každý si mele o tom svém a neposlouchá ostatní". ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Catherine, kterou sužoval nádor obalený na její páteři, míří s Mirandou v limuzíně na oslavu úspěšné operace a na počest chirurgů, který se onen husarský kousek povedl. Ovšem nikam nespěchá. Na samotné sešlosti se přitom zleva doprava a zprava doleva řeší stále stejné vztahové peripetie a opravdu už krapet vadí. Stejně jako Maggie, která aspiruje na nejotravnější postavu posledních sérií. Finále s malým Leem je lehce na vodě. PS: Objeví se i několik rodičů našich oblíbenců, uvidíme, kam je tvůrci natlačí. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama