Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Manhattan je příjemná komedie, která potěší děti i jejich rodiče. Ve městě, které nikdy nespí, stojí dva mladí přátelé na prahu toho největšího dobrodružství ze všech. Gabe (Josh Hutcherson) a Rosemary (debutantka Charlie Ray) se znají odmalička, ale potom, co se utkali tváří v tvář v kurzu karate, se najednou oba vidí v úplně jiném světle. Kouzelné, zázračné, ale i šílené chvíle prvního zamilování - to všechno vás čeká v půvabném filmu, který pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Láska v každé větě obsažená minimálně desetkrát, mimořádně otravný hlavní hrdina, jehož český dabing jeho otravnost násobí. Přesentimentálnělý zblitek, který nemůže pojmout ani to dítě, kterému je určen. Mám rád - tedy občas - takové menší milé romantické příběhy, ale tohle je moc. Jedenáctiletý kluk sežral moudrost světa. Vyprávěčské filmy jako tohle nejsou mými šálky s nudlovou polévkou. MAXimálně 1* ()

pepo 

všechny recenze uživatele

njn, ženské nám zatápali a zatápajú v každom veku :) Milá žánrovka, ktorá sa dá s trochou fantázie brať ako paródia na filmy Woody Allena. Nie síce tak dobré ako žánrovo spriaznené Flipped alebo My girl ale aj tak poteší. Škoda akurát konca, ktorý nedokáže vyždímať adekvátne množstvo sĺz. Ale inak pekné 7/10 ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Projížďka po bezpečných zákoutích New Yorku, kterému tvůrci vzdávají po vzoru Woodyho Allena hold romantickým příběhem. Sice příběhem bez nadsázky a intelektuálského humoru, zato s příjemně nasládlou chutí, vtipnými triky, poslouchatelným soundtrackem a nenásilným vybídnutím k nostalgické vzpomínce na naše vlastní první lásky. Jestliže přijmete na hlavu postavený fakt, že jedenáctiletý kluk má neustále potřebu komentovat své myšlenkové pochody, tahle miniaturizovaná verze Manhattanu by vám žaludeční problémy způsobit neměla. 75% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako film k ranní snídaně u televize je to opravdu milé, mladí herci sympatičtí a celý film se vede v duchu oddechové podívané. Pokud si však z těchto dětských patálií chcete odnést něco víc, máte smůlu. Nabídka je opravdu skromná, jeden chlapec, jedna dívka a dvě slova "miluji Tě", které by každé dítě ve filmu řeklo každému za trochu čokoládové zmrzliny:). Josh Hutcherson je však docela výrazný a až vyroste, mohl by být zajímavým hercem. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, co znám, kde hlavní roli maj děcka a nejsou to spratkové na zabití, ba naopak ten film utáhnou. Že je ten kluk budoucí Peeta Melkark z Hunger Games, to jsem poznal, ale byl jsem si omylem jistej, že ta holka je Karren Gillan. Nebyla a je škoda, že se od tý doby v ničem neobjevila. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • První pusa Gaba a Rosemary byla i první životní pusa pro Joshe Hutchersona a Charlie Ray. (Fugas.cz)
  • Charlie Ray během natáčení značně vyrostla, a tak musel Josh Hutcherson stát na krabici, aby v některých scénách dosáhl její výšky. (Fugas.cz)
  • Mladší Rosemary, která s Gabem (Josh Hutcherson) ušpiní zeď a schová se pod stůl, si zahrála dcera režiséra. (Fugas.cz)

Reklama

Reklama