Reklama

Reklama

Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy

  • USA DuckTales The Movie - Treasure of the Lost Lamp (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Strýček Skrblík se vydává se synovci do Egypta, aby našel magickou mapu ukrytou v pyramidě. Strýček Skrblík, synovci a Rampa letí do Egypta nalézt poklad. Najdou ho, ale pak se objeví čaroděj Merlock a poklad jim sebere. Zůstala jim jen lampa, kterou si vzala Kačka. Právě tu jedinou však Merlock hledá. Jak totiž po návratu domů děti zjistí, lampa je kouzelná. Náhodou vyvolají Džina, který každému splní tři přání. A dobrodružství pokračuje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Mnohých ľudí sklamala nová animácia - chápem, ich, vyrástli na tej starej, ktoré nebola taká farebná a ani také detailná. Ja som bol tiež zvyknutý na starú a tento "prechod" bol trocha nezvyk, ale rozhodne za to nemôžem brať body. Animácia je veľmi kvalitná aj keď je iná a popravde musela byť nutne vylepšená - bola predsa len skoro 5 rokov po seriále a vtedajšie deti boli už naučené na kvalitnejšiu, muselo sa ísť z dobou, nedá sa všetko postaviť iba na príbehu, snaha preraziť s niečim hnusne naanimovaným čo má super príbeh je asi ako presadiť sa dnes s čiernobielym filmom. Príbehu sa nedá myslím nič vytknúť, je rovnako ako celý seriál veľmi zábavný a seriálu meno rozhodne nekazí. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Bylo to sice pěkné, ale zdá se mi, že ty seiálové díly byly lepší než film. Nebo jsem možná od té doby, co jsem sledovala seriál už dost vyrostla, nevím, nevím. :) Každopádně dětem se to určitě líbit bude a bylo tam i pár dobrých vtipů. Co mě trochu zamrzelo u českého dabingu je, že na konci pustili původní anglickou znělku a chudák děti se určitě těšily na Kačerov jak hurikán k nám už míří... :) ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kačeří příběhy jsou skvělé. I po letech jsou skvělou zábavou. Nicméně tím, že po sto epizodách přišli s tvůrci s filmem (což se často dělá), tak nevím zrovna, zda to bylo moudré rozhodnutí. Tím, že původní partu už nedabují zcela všichni herci, tak je to zklamání. Obzvlášť hlas Rampy. Příběh taky není zrovna nejlepším výcucem ze seriálu. Přitom delší příběh kouskovaný na více dílů v seriálu fungoval. Nejhorším záporem je asi animace. Zatímco o tři roky starší seriál je báječný, tak tady formou "nové" animace to vytváří místy i chaos a není to hezké. Měla zůstat ta původní. Hudba mi chybí, nejčastější výrazné motivy a ani se neobjeví nějaké lepší hlášky. Zkrátka seriál má navrch a film mi přijde zcela zbytečný. Na závěr jsem se alespoň dočkal úvodní znělky. Hůhů... (50 %) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $18,115,724Tržby Celosvetovo $18,600,000║ Kino film o káčerovcoch má všetko čo má aj seriál, dávku dobrodružstva, akcie a hlavne zábavy, takže staré dobré časy odohrávajúce sa v Káčerove opäť uspokojili. /80%/ ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Jak mám Kačery moc rád, tak musím objektivně uznat, že film je slabým odvarem seriálu. Pořád tu jsou ti samý hrdinové a pořád jsou přibližně stejně vtipný, ale celovečerní hábit jim nesluší. Zápletka je tu moc roubována a štelována, aby utáhla délku filmu. Navíc není ani nikterak originální. Škoda, film působí jako natáhnutý průměrný díl jinak vynikajícího seriálu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • I když se jedná o kreslenou pohádku, výroky Džina si navzájem odporují. Po osvobození z lampy se ptal dětí, zda už padl Řím a tvrdil, že v lampě byl uvězněný 600 let. Kreslená pohádka je situovaná do 20. století a pád Západořímské říše se datuje do letopočtu 476. (Nick321)
  • Plánovali se i další díly, ale kvůli nízkému úspěchu byly zrušeny. (Vitox)
  • Postava Dijona se jednou objevila už i v seriálu My z kačerova, a to v dvou-dílné epizodě "Zlatá husa". (HappySmile)

Reklama

Reklama