foto

Chuck McCann

  • nar. 2.9.1934
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 8.4.2018 (83 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Horrorween
Night Club
2009 Vražda v mé rodině (TV film)
2004 Co se ještě stalo o Vánocích
2003 They Call Him Sasquatch
1997 Invaze (TV film)
Toxic Crusaders: The Movie
1995 Drákuloviny
1994 Zemři se mnou (TV film)
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
1992 Berušky
Storyville
1990 Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
TaleSpin: Plunder & Lightning (TV film)
Very Retail Christmas, A (TV film)
Zbraně
1989 Cameron's Closet
Super DuckTales (TV film)
That's Adequate
1987 DuckTales: Treasure of the Golden Suns (TV film)
G.I. Joe: The Movie
1986 G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
Hamburger... The Motion Picture
Nářez
1984 Rosebud Beach Hotel, The
1983 Carpool (TV film)
1982 Christmas Comes to PacLand (TV film)
Comeback Trail, The
Mae West (TV film)
1981 Lunch Wagon
1980 If Things Were Different (TV film)
1979 P.A.S.T.
They Went That-A-Way & That-A-Way
Up Yours
1978 Nečistá hra
1977 Sex and the Married Woman (TV film)
1976 How to Break Up a Happy Divorce (TV film)
Němý film
Survival
1975 Cry for Help, A (TV film)
Linda Lovelace for President
1974 Herbie a stará dáma
1973 The Girl Most Likely to... (TV film)
1972 Play It As It Lays
1971 Hansu Kurushitan Anderusan no sekai
Jennifer on My Mind
Projectionist, The
1968 Srdce je osamělý lovec

TV seriály

2016 The Powerpuff Girls (TV seriál)
2015 Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Moe You Know (S07E15)
The More You Moe (S07E14)
2013 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Be More (S05E28)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Made in China (S05E12)
The Bad Seed (S05E05)
Bulvární národ (S04E15)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pomsta (S04E06)
Naděje je věčná (S04E05)
Svatý grál (S03E23)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)
Silver Surfer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Letadlo / Zbraň / Portrét / Propustka / Volající (S02E01)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Druhá paní Buchmanová (S06E15)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Jenny's Non-Dream (S01E13)
1996 The Incredible Hulk (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Král se vrací (S01E08)
Kirk (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Fantastic Four, The (TV seriál)
Iron Man (TV seriál)
Klíšťák (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1991 Kde je Wally? (TV seriál)
Toxic Crusaders (TV seriál)
1990 Attack of the Killer Tomatoes (TV seriál)
Klukoviny Toma a Jerryho (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Zlatá husa 2. část (S04E07)
Zlatá husa 1. část (S04E06)
Skrblíkovo poslední dobrodružství (S04E05)
další epizody (5)
1989 Ring Raiders (TV seriál)
Správná modrá (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Maskovaný divokačer (S03E17)
Útok patnáctimetrové Kačky (S03E16)
Nezničitelná pokladnice (S03E15)
další epizody (18)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Garfield a přátelé (TV seriál)
Nová dobrodružství Medvídka Pú (TV seriál)
Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Alibobova jeskyně (S02E05)
Kačeři na útěku (S02E04)
Problém jménem Bobo (S02E03)
další epizody (5)
1987 Mathnet (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Kachní horrové filmové představení (S01E64)
Skrblíkův první desetník (S01E61)
Mít pro strach uděláno (S01E59)
další epizody (28)
1985 227 (TV seriál)
G.I. Joe (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
The Impressionist (S02E01)
Knight Rider (TV seriál)
Návštěva cirkusu (S03E21)
1984 Báječná parta (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Pac-Man (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Space-Stars (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Drak Pack (TV seriál)
Thundarr the Barbarian (TV seriál)
1979 A New Kind of Family (TV seriál)
Fred and Barney Meet the Shmoo (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
New Shmoo, The (TV seriál)
Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
All That Glitters (TV seriál)
C B Bears (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Far Out Space Nuts (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Osmnáct hodin strachu (S01E16)
1973 Columbo (TV seriál)
Dvojexpozice (S03E04)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1966 Cool McCool (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hobby Lobby (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2020 Kaufmania!
2019 Dennis and Lois
2011 Kouzlo Laurela a Hardyho (TV film)
2008 Pioneers of Television (TV seriál)
Trying to Get Good: The Jazz Odyssey of Jack Sheldon
1998 NY TV: By the People Who Made It - Part I & II

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1989 Rodney Dangerfield: Opening Night at Rodney's Place (TV pořad)
1987 Square One TV (TV pořad)
1979 Playboy's Roller Disco & Pajama Party (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1966 The John Gary Show (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky