Reklama

Reklama

Ray Keene (John Cusack), otec na výletu s dospívajícím synem, se snaží předat nájemného zabijáka Franka Cordella (Morgan Freeman) spravedlnosti. Bohužel však musí spojit síly, aby unikli vrahům, kteří je honí v divočině. Podaří se jim uniknout nebo jejich mrtvá těla bude okusovat divoká zvěř? Režisér Bruce Beresford a herec Morgan Freeman spolupracují již podruhé, po oscarovém Řidiči slečny Daisy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Nebyt ustrednej hereckej dvojice, islo by o nicim zaujimave becko, konciace priamo na DVD. Cusack a Freeman sa nijakym mimoriadnym sposobom nejdu pretrhnut a odvadzaju len svoj klasicky dobry standard. Kontrakt nepredstavuje ziadny povinny kusok, skor nieco na "vypinackove" odfuknutie, co zodpoveda aj tomu, ze po filmovom vikende som mal velky problem spomenut si, ze som vobec Kontrakt pozeral.2,5/5* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dříve s Beresfordem vozil slečnu Daisy, teď se diví, do čeho ho ten samý režisér navezl.. Podivně do modra zbarvený survival, ve kterém tělocvikář Cusack doučí partu nájemných zabijáků. Snaží se to udržet pozornost hláškami a hereckým projevem nepromokavého Freemana, ale jde to velmi ztuha, obzvláště když lokace státu Washington nápadně připomínají Bulharsko.. ()

Reklama

tatka 

všechny recenze uživatele

Keby tak ten Freeman zostal na začiatku filmu sedieť na šutroch pri rieke ako dubák, a nechcel sa pohnúť. Čo by urobil John Cusack? Odbachol by ho, niesol by ho na chrbte na prvú policajnú stanicu, alebo by ho nechal jednoducho sedieť a máčať si nohy v potoku? Škoda, že ho to nenapadlo ten film mohol dostať nejaký zásadný obrat. A navyše, mohol nám, aj sebe ušetriť 1,5 hodiny trmácania sa po amerických krkahájoch. Omleté, tisíckrát nafilmované, a 500 krát sa to podarilo lepšie. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Je velmi zajímavé, že pokaždé, když v USA uteče vězeň, utíká samozřejmě do lesa, kde čirou náhodou narazí na bývalého či současného policistu, který chce split svou povinnost, ale nejprve se musí prostřílet skrze další padouchy, kteří chtějí zabít našeho padoucha na útěku. Vážně, tento námět je tak tuctový, že si snad nešlo vybrat provařenější příběh. Docela mě zarazilo obsazení, protože i když se film hemží samými kvalitními herci, špatný scénář jim nedovolí udělat z nudného akčního béčka něco víc. Což je samozřejmě ohromná škoda, ulovit Morgana Freemana a přesto natočit tak špatné béčko, to mi moc hlava nebere. 4/10. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Ničím vyjímečný film,který snad stojí za to vidět jen protože v něm hraje skvělý Morgan Freeman.Jinak se jedná o stokrát ohrané téma já jsem chytil padoucha a potřebuju ho někam doručit a banda dalších psychopatů mě přitom honí po lese.Konec tušený asi od 7 minuty,ale zase tak hrozné to není.Pokud nemáte na práci nic jiného tak se to dá.50% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Major Frank Carden (Morgan Freeman) vyleze promáčený z řeky, je celý mokrý. Hned v dalším záběru je ale jeho sako zcela suché. (Pepinec)

Reklama

Reklama