Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent CIA Jonathan Cold (Steven Seagal) se záhadně objevuje v hledáčku zpravodajské služby poté, co vysvobodil z vězení nebezpečného obchodníka se zbraněmi a chystá se pomoci skupině teroristů, kteří chtějí získat jadernou zbraň a použít ji při útoku na USA. Všichni si mysleli, že je Cold mrtvý, tak proč se tak najednou vynořil? A jak může být teroristům užitečný? CIA má celé spiknutí pod kontrolou až do chvíle, kdy ji teroristé oklamou a celá země je rázem bezbranná. Ve strhujícím závěru závisí bezpečí milionů lidí na tom, jestli se podaří najít odpověď na neřešitelnou otázku Na čí straně vlastně stojí Cold? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Režijní debut polského režiséra Gruszynskiego. Celkem dobře natočený film s velice slabým scénářem, takže nelze očekávat nějaké ovace. Podle některých komentářů jsem očekával, že Seagal bude mít opět přešvihlou nadváhu, ale není tomu tak, jen někteří užili hlášky, které kdesi zaslechli a tak je museli někde implantovat. Steven Seagal zde jen trochu straší vytahaným, o dvě čísla větším, kvádrem a téměř neužívá bojové umění. Asi relaxuje na větší roli. ;) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hele, jako když si někdo troufne v akčních scénách Seagala nahradit dublérem, který je o třicet kilo lehčí než on, vůbec mu není podobný a střihač to ještě sestříhá tak, že to hlasitě volá a vykřikuje, že sledujete dva naprosto odlišné lidi, tak to si, sakra alespoň jedno zhlédnutí zaslouží, ne? Úplně blbé to není, to Steven zvládá i horší kraviny. Takový klasický pozdně noční televizní akčňák plný scén, u nichž budete přemýšlet, jestli si dělají srandu (agenti dělající naprosto školácké chyby), ale koukat se na to dá. Už jsem to viděl dvakrát. 2.5* ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Chudák Stývn. Po všech těch "Přepadeních" a jiných ve své době nosných >žánrových< případech mě z tohoto už jen přepadají černý myšlenky... %-/ . . . Jedna hvězda tedy tolerantně čistě žánrově - a taky s uvědoměním si, že pro našince hodně na dojmu zase holt kazí pitomý kuchyňsky mizernězvučný český dabing a ořez obrazu na 4:3 (že já si raděj za páďo nekoupil to dvd). - - - P.S. Docela lekrace je, že tuhle srajdu naordinovala tv Noha pro nočněnedělní televizní stádo po konkurenční šašskotelevizácké srajdě R.S. "Sráči", přičemž bez ohledu na v obou případech obdobně idiotský >jiný< obsah pak formou, výrazovými prostředky a >smyslem< toho všeho se nabízí až nechtěné srovnání! Tak mi jen zas tak nejde na rozum, že narozdíl od té tušašské zdejšími mudrlanty mnohdy přímo adorované srajdy tady frčí ty tenzivě intenzivní odpady, byť >mistr< Bertík >mistru< Šášovi< čistě rutinně řemeslně (i s celým tím hereckým ansámblem - chudák Barťák!) sahá tak leda po Stývnova čertika a ještě k tomu >sere žánr< , že... °-( . . . A mě se tady někdo diví (klidně pište děcka ;-), že to (obé) jen zlehčuju a ještě k tomu pohrdám hloupým stádem... Howgh. - - - - - (Poprvé nahlédnuto ze studijně oddychových a srovnávacích důvodů 6.11.2011 na >novoidní trdlovizi< , hodnocení 952., komentář zde jako šedesátý - 6.11.2011) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tento film je nudný. Je to skôr akýsi protiteroristický triler a nie akčný film. Prestrelky sú dobre postrihané, ale Steven urobí len asi tri chmaty a zvyšok sa pozeráme na nezaujímavých záporákov. Nie su tu však žiadne divoké strihy, trasúca sa kamera ani dementné prelínačky, čo je celkom plus. Kultivovane natočená nuda. Steven má určite naviac... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu Cizinec. Pokračování je vsazeno pouze na hlavní postavě Seagala. Akčních scén je tu docela dost, spíš je tu přestřelek než soubojů. Hudba celkem zajímavá. Filmu chybí napínavost, ikdyž je film celkem nepředvídatelnej, i tak mi film sedl, hlavně role Seagala jako neznámého agenta, bojujícího na kladné či záporné straně ? Přesně to si divák nejspíš položí otázku. 80% = **** ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený za 30 dní, pričom Steven Seagal (Jonathan Cold) sa zúčastnil len 12. (beso74)
  • Steven Seagal (Jonathan Cold) sa nezúčastnil na natáčaní žiadnej bojovej scény, bol nahradený dvojníkom. (beso74)
  • Na začátku, když je záběr na obrněný transportér, má rumunskou poznávací značku. O pár chvil později, když přijíždí k bance, má tentýž transportér holandskou poznávačku. (Musak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno