Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Na tohle se nikdo nemůže dívat s velkým očekáváním, protože je jasné, co přijde - jednoduchost a čitelnost. Tím pádem odpadají nároční diváci, zato ti, kdo chtějí na chvíli vypnout, by mohli být spokojeni. Nejde o žádný filmový skvost, ale dvojice sexy krásek v hlavních rolích s přímo kouzelným španělským přízvukem to utáhne. Penélope navíc skvěle výrazově podává tak trochu naivku a Steve Zahn si konečně zahrál roli "ne-slizouna". Mě to bavilo. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hej, lidi, tenhle film je fakt zbyteč...drž zobák, inteligentní části mozku, ty bys snad odmítnul jízdu s takovou cowgirl? (Lhostejno kterou, ale madam Salma má zvláštní bonus za věk...v jejím podání naprosto nádherný věk;)) No, ale vážně - tenhle film opravdu je zbytečný. Nejde o nabitou parodii, jako byla Viva Maria (rozkošná mladá Bardotka a podobně rozkošná Jeanne Moreau), ale jen o jakousi modernistickou komédii, díky postavě kriminalistického vědátora a hodně divného padoucha silně zavánějící Wild Wild Westem. A před jeho osudem (dvě hvězdičky) Bandidas zachraňují jen ty dvě nechutně roztomilé a rozdováděné dámy v hlavních rolích. Možná to je tím, že jsem zrovna v té době zběsile dopisoval diplomku, ale i těch 60% dávám jen s velkým sebezapřením. PS: O rok a půl později - ne, nebylo to tím, že jsem dopisoval diplomku;) ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Zopakovať úspech MAVERICKA skúšali viacerí (napr. WWW), dokázali to máloktorí (SHANGHAI KID). Bandidas sa však o nič nepokúšajú, ani nedokazujú, chcú len pobaviť - čiastočne svojou hlúposťou, čiastočne roztomilosťou. Pozerá sa na to dobre, divák dostáva to, na čo je už od Bessona producenta/scenáristu zvyknutý... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel je scénář tak hloupý, že ač jsou herecké představitelky jakkoli symaptické, na lepší než průměrné hodnocení to nestačí. Latinskoamerický nádech měl však vždycky své kouzlo, ať už to byly Pistolnice, Tenkrát v Mexiku, Muž v ohni, či Zorro a ani tento snímek není výjimkou. Hezké kulisy a jemná strunná hudba patří mezi typické ingredience. Dámské duo je rozhodně to nejlepší, co může toto dílko nabídnout. Nad krásou Salmy Hayek se tají dech a společně s Penelope si na plátně skvěle rozumnějí. Jejich společné scény jsou tak pravděpodobně ty jediné opravdu vtipné za celý film. Akce je neslaná nemastná a závěrečný bullet time je vyloženě trapný. Blbůstka na jedno pokoukání. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo očekává řádění dvou kočiček v žáru rozpálené pouště, bude odměněn královskou zábavou, která začíná od lesknoucích se vlásků svůdné a poetické Penélope Cruz a končí u sladké zadničky Salmy Hayek. Rozhodně se nemusíte bát, že by vás při tomhle slaďoučkém voyerství (upřímně šmíráctví) rušil snad nějak složitě zapeklitý děj. Zkrátka jednoduchá a vzrušivá zábava, která potěší především mužské diváctvo a rovněž naší 2% ženskou menšinu... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Sexy akční komedie za 35 milionů dolarů utržila například v Holandsku během úvodních dnů promítání v dvacet kinech 49 552 eur. (imro)
  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno