Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři spolužáci – partička Buldoci - žijou jen skejtem. Proto se přes veškeré zákazy rozhodnou vyrazit na závody Beach Bowl. Jen kdyby jim to tak neztěžovali rodiče, policie a spousta dalších. Skvělá akční podívaná, ve který si užijete nepočítaně flipů, slidů, handplantů, grindů a nebude chybět ani 12ti násobný mistr světa Tony Hawk! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

lardko 

všechny recenze uživatele

tenhle film mě pobavil myslel jsem si že budou dělat nějaký težší triky , ale i tak mě to přišlo dobrý , aspon tam dal dark slide. A je skvělý že v tomhle hraje nejlepší skateboardista na světě Tony Hawk. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám tak 9 až 11 let, právě jste přestali snít o kariéře popeláře, protože vám rodiče koupili prkýnko na kolečkách, jste už schopní na něm ujet celých 15 metrů bez pádu a rozhodli jste se tedy stát profesionálním skejťákem, pak jste cílová skupina a nejspíš vám nebude nijak překážet prostoduchý příběh, dětinskost, toporné dialogy a mizerné filmové řemeslo. Jste-li ovšem starší, nedejbože dospělí a svéprávní, oceníte možná různé fígle a blbinky na skejtu, ale jinak budete trpět jak jeptiška na koncertě Black Sabbath. 31% ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Traja kamoši čo dokážu naozaj rozpáliť kolieska na skejtoch sú celkom presvedčivý a ná ich triky sa dá pozerať(s otvorenými ústami:). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Bandička tří spolužáků a jejich skejťácký trip na závody Beach Bowl na jehož konci čeká sám velký Tony Hawk. Čekal jsem poctivé drama z sk8 prostředí a dostalo se mi přihlouplé dětské pohádky s mizernými herci, dialogy a vlastně vším. Možná, že znalci ocení prkýnkářské triky a účast Mr.Hawka, ale pravdou zůstává, že pokud se chcete podívat na pořádný skejtový film vložte do přehrávače Legendy z Dogtownu. ()

Spasy 

všechny recenze uživatele

Mě se film líbil. Už jen kvůli tomu že je jeden z mála který je "jen" o skateboardu. Vtipné scény a některé triky (jak sk8, tak filmové) jsou velmi povedené. Dávám 5 ode mne zasloužených hvězd! ()

sheepman 

všechny recenze uživatele

Hádanka: Chcelo to byť drsné, chcelo to byť vtipné, chcelo to byť napínavé, chcelo to byť poučné. No nič z toho sa nestalo. Čo je to? PSI NA DOSKÁCH ()

Reklama

Reklama