Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (353)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se s Ratatouillem neda srovnavat. Zatimco ten je skvostem jak po strance pribehove, tak take vtipne, Pan Vcelka mu nesaha ani po paty. Branice zustava az na dva svetle momenty v klidu od pocatku do konce, misty je film az prilis utahany, ukecany a nudny. A navic, kdyz uz i muj desetilety bracha v pulce filmu rekne, ze chce z kina odejit, tak to uz je co rict... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Další animak tentokrát Pán Včielka. Od začiatku po 25 minútu to nudí ale sa to zvrhne a už to vyzerá dobre. Je to skor pre deti do 13 rokov čo sa mi nepáčilo bolo ked stále tá včielka lietala stále sem a tam a keď to dali na súd stým medom to už bolo niečo. Forky tu sú ale to ani len nestačí ajtak stále najlepšia rozprávka premňa zostáva Ratatoiulle a Wall-E to mu sa nič nevyrovná ale ako pohodovka na jeden krát to úplne stačí :D. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Včela vždycky v čele............ Ke zrodu Pana Včelky došlo náhodou, během přátelské večeře Jerryho Seinfelda se zakladatelem Studia DreamWorks Stevenem Spielbergem, na níž Seinfeld plácnul, že by rád natočil film o včelách. "Vždycky mi přišlo úžasné, že obyčejní brouci dokážou vyrábět tak úžasnou věc, jakou je med," říká Seinfeld. "Nikdy mě ale nenapadlo, že si se Stevenem a Jeffreym Katzenbergem (spoluvlastník DreamWorks) tak rychle plácneme ve chvíli, kdy jim dám pouhý název bez příběhu." Když si uvědomil, že lidstvo parazituje na včelí práci, měl hotovou kostru, na kterou už prý snadno nabaloval jednotlivé situace a gagy, jimiž se Pan Včelka přímo hemží. Ostatně ho stvořil talentovaný komik. Zdá se, že Mája dostala skvělého bratříčka. Scénář : Spike Feresten, Barry Marder, Andy Robin a Jerry Seinfeld. Hudba : Rupert Gregson-Williams. LOGICKÁ CHYBA - Když Barry stíhá auto, jedoucí na včelí farmu, má co dělat aby to auto dohonil. Když Barry letí v letadle zpět do NY, tak mu přiletí na pomoc jeho kamarádi z úlu. Letadlo letí rychleji než auto, tak jak to, že auto tak tak nedohoní a letadlo ano? CITÁT - Páni, tolik bzučení kvůli pár dnům učení. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Včely jsou pro svět důležité. Je velmi dobré vědět, že si to někdo uvědomil a tuto pravdu sdělil dětem.  Naše děti to vědí, protože mají tatínka včelaře a ke včelám s ním samy statečně chodí. Je fajn, že mají šanci zjistit to i ty, co znají med jen z obchoďáku. Pravdou ale je, že včely by, pokud by jim lidé přestali med brát, nepřestaly pracovat, jen by žily z výsledků své práce a nebylo by je třeba přikrmovat. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Ďalší z animovaných výplachov pre tých najmenších. A úprimne povedané, veľmi milo som sa prekvapil. Kvalitného humoru je síce pomenej, a obstarávajú ho výlučne nápady tvorcov, tých je ale strašne veľa. Práve nálož nápadov a príjemná atmosféra robia z Pána Včielku milú a prepracovanú záležitosť. Animácia sadne okrem detičiek asi málokomu, ale dá sa na to pozerať a celkovo to výborne zabaví. (70%) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy Barry stíhá auto, jedoucí na včelí farmu, má co dělat, aby vůz dohonil. Když však poté letí letadlem, jeho přátelé z úlu jej bez problémů stíhají. (Terva)
  • Zatímco v běžném animáku se vyskytuje v průměru kolem třiceti mluvených rolí, v Panu Včelkovi jich napočítáte pětasedmdesát. (Siriuss)
  • Jerry Seinfeld řekl, že jeho postava Barry B. Benson je pojmenovaná podle sitkomu Benson, kde tehdy získal jednu ze svých prvních TV rolí. (HappySmile)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama