Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Trošku hysterická konverzační dobovka, natočená dle zjevně úspěšné brodvejské divadelní hry. Jojo, tak se to tenkrát dělalo a docela to fungovalo, tyhle doslova intelektuál(ní-ské) oddechovky. R.R. je takový usedlý morous a pragmatik a J.F. pořád hopsá a je celá rozjívená se silným vztahem k mamince a oba byli mladí a krásní a talentovaní a správně dobově tyjatrálně přehrávali a šlehali své vypointované dialogy a celé je to takové staromilské, že nebýt technicolor obrazu a dobových auťáků, jeden by si myslel, že hledí na film někdy z padesátek. Ale vůbec to nevadí! Je to zkrátka milý film o nereálně rozpustilých partnerských vztazích a i po skoro půlstoletí se na to dá koukat. Kdeže ty časy jsou, že. A kde že skončí většina dnešních stádu se blbě podbízejících >romantických< komedií... - - - P.S. A těch pater bylo pět! Celou dobu se to tam řeší, jen ten pisálek zde uvedené synopse coby "o.t.d." nic nepochopil. Pochopitelně... °-/ - - - - - Poprvé viděno 19.11.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu, hodnocení 2151., komentář zde jako stopětapadesátý - 20.11.2013) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hezky napsané dialogy chvílemi jiskří, ale přesto jsem u obrazovky málem usnul. 1) Pokud zobrazený portrét novomanželky odpovídá běžné ženě (můj přítel říká, že takových ženských je spousta), pak jsem šťastný, že jsem homosexuál._____ 2) Corie mi hrozně pila krev. Za tuto postavu hvězdičku dolů._____ 3) Moje pocity vyjádřili komentátoři prezdivaka**, vitekpe***, Wiliem**. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Kadenci fórů, jakou film nasadil od úvodních minut jsem hodně dlouho neviděl. Peprné dialogy jsou neskutečnou smrští originálních gagů a neotřepaných hlášek, které bez problému fungují i dnes. Jedinečné aroma 60. let a bravurní duo, které skvěle doplňují vedlejší postavy. Přemilý a lehce bláznivý kousek nejen o nesnázích partnerského soužití. Scény, v nichž se Jane nemůže od Roberta odlepit, jsem mu celkem záviděl... ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Chyběla jsem ti dnes?“ - „Ne.“ - „Jak to, že ne?!“ - „Protože jsi mi osmkrát volala. Ani doma s tebou tolik nemluvím.“ Ani 8 telefonátů za den ovšem nemusí odhalit, zda má manželství šanci na přežití, protože co když ti 2 nemají vůbec nic společného…Takhle, čekal jsem, že se slušně pobavím, ale až tak? Jde o luxusní romantickou komedii, která se opírá o situační komiku, dialogové výměny, hlášky, milou romantiku (fungující chemie mezi postavami) a také příjemnou, ztřeštěnou atmosféru. A ústřední čtyřka se předhání ve svých výkonech, válí hlavně matka v podání Natwick a překvapil mě naprosto přesný Redford (krom Podrazu jsem s ním totiž nic dalšího komediálního neviděl, jen vážnější kousky, a to musím časem napravit). Škoda, že směrem ke konci je film trochu nahořklý (a Corie docela nesnesitelná), za to půl hvězdy dolů, ale jinak obrovská spokojenost a slabší plný počet navrch. „Kam jdete?“ - „Chci zemřít ve své posteli.“ - „Co jim mám říct?“ - „Vymysli si nějakou mazanou výmluvu. Řekni Corie, že nejsem její matka.“ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno