Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Môj manžel Paul Bretner, nadejný právnik je skárovaný jak delo." Takmer výlučne konverzačný film ponúka okrem výborného obsadenia i dobrý príbeh o čerstvo zamilovanej dvojici a ich novom maličkom byte, ktorý za veľa nestojí, ale je ich. Na 5 poschodí a bez výťahu. Za 128 dolárov mesačne! Po 6 dňoch lásky prichádza deň plný hádok a vyhrážok. "6 dní ani týždeň nie je..." A práve tieto scény konfliktov som si užíval. Nervózna J. Fondová chce rozvod z ničoho nič. Jeden sa chce hádať, druhý spať, potom je to naopak. Celkovo vtipná komédia obsadená vtedajšími sexidolmi Ameriky, ktorí majú čo hrať. 80%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Očakával som podľa názvu snímky, že by sme sa dočkali aj pár záberov na nohy zvodnej Jane Fondy, no názov zjavne klamal. Miesto toho sme sa dočkali nôh Redforda. Film začal veľmi zaujímavo, vyzeralo to, že sa celý film bude odohrávať v nastolenom tempe, no po hodine to začalo nudiť a tiež sa ukázalo, že do filmu sa toho veľa nevložilo, pretože pôsobí nízkorozpočtovo medzi kulisami jedného otrasného bytu. Áno, je to pravdepodobne jedna z najlepších rolí Jane Fondy, ale to neznamená že jedna hviezda utiahne celý film. Na moje potešenie tu Jane pripomínala svojou ryšavou šticou moju obľúbenú Amy Adams. Robert Redford vo svojich 31 rokoch hral ako vždy dobre. V snímke sa veľa postáv neobjaví, ale polovica z nich dosť lezie na nervy, obzvlášť Redfordova svokra ako aj francúzsky "modrofúz". Posledných 40 minút bola naozaj dosť nuda. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Někteří zemřou na choleru, jiní na mor a jeden ubožák skape na díru ve stropě." Suchar Paul, hysterka Corie, bohémskej Victor, dýchavičná Ethel a zasněženej podkrovní byt mě dokázali pobavit už mnohokrát. Při konverzacích to totiž mezi všemi jiskří, padají velká moudra a já musím potvrdit, že manželství a nový bydlení jsou velkou zatěžkávací zkouškou pro každýho jedince. A na závěr musím dodat, že kdybych teď týden nenapsal žádný komentář, tak jsem pravděpodobně s Corii v hotelu Nacional v Mexico City na pokoji 703 a pouštíme si při sexu skvělou komedii. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Chyběla jsem ti dnes?“ - „Ne.“ - „Jak to, že ne?!“ - „Protože jsi mi osmkrát volala. Ani doma s tebou tolik nemluvím.“ Ani 8 telefonátů za den ovšem nemusí odhalit, zda má manželství šanci na přežití, protože co když ti 2 nemají vůbec nic společného…Takhle, čekal jsem, že se slušně pobavím, ale až tak? Jde o luxusní romantickou komedii, která se opírá o situační komiku, dialogové výměny, hlášky, milou romantiku (fungující chemie mezi postavami) a také příjemnou, ztřeštěnou atmosféru. A ústřední čtyřka se předhání ve svých výkonech, válí hlavně matka v podání Natwick a překvapil mě naprosto přesný Redford (krom Podrazu jsem s ním totiž nic dalšího komediálního neviděl, jen vážnější kousky, a to musím časem napravit). Škoda, že směrem ke konci je film trochu nahořklý (a Corie docela nesnesitelná), za to půl hvězdy dolů, ale jinak obrovská spokojenost a slabší plný počet navrch. „Kam jdete?“ - „Chci zemřít ve své posteli.“ - „Co jim mám říct?“ - „Vymysli si nějakou mazanou výmluvu. Řekni Corie, že nejsem její matka.“ ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Zaráží mne zdejší vysoké hodnocení. Přitom na imdb je průměr 6,9/10, k čemuž se spíše přikláním. Tento film není ničím jiným než běžnou romancí o velké lásce, která se pokazila a zase napravila. Jane Fond sice nechá naplno projevit svůj temperament, ale bohužel to nestačilo k tomu, abych si občas nezívl. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • V roku 2002 bol film na 96. mieste v rebríčku „100 najväčších melodrám všetkých čias“ Amerického filmového inštitútu. (Arsenal83)
  • Mildred Natwick (Ethel Banksová) a Herb Edelman (Harry Pepper) se objevili ve stejných rolích i v divadelní verzi Bosých nohou v parku (v letech 1963-67). (D3VIL)

Reklama

Reklama