Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

dee-key 

všechny recenze uživatele

Existují dvě nejlepší komedie 90. let. Návštěvníci a Návštěvníci II. Dokonalý Clavier hraje dokonalého debila. Dokonalý Reno hraje dokonalého rytíře. Ale hrají to tak, že opravdu vypadají, jako by byli fakt ze středověku. Za tuhle roli měli dostat nějakou cenu. Jednička paráda, úžasný. Ke dvojce mám sice vřelejší vztah, i když se tam už některý fóry opakují. Tak či onak, je to prostě klasa mezi komediemi. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhá časť sa snažila nadviazať na známu prvú časť ale vďaka úbohému českému dabingu a dialógom, to bol úplný prepadák. Hlavnou časťou filmu bolo totiž rýmovanie. Hlavná ženská úloha bola zverená nevhodnej herečke, všetko bolo hrané s nadsázkou a nasilu. Bohužiaľ, veľké sklamanie. Síce som to dopozeral, ale stálo ma to dosť síl a to ešte cez to všetko, že nemám rád francúzske filmy. ()

Reklama

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se na to ani nechtěl podívat, protože jednička se mi líbila, a podle ohlasů se zdálo, že to nebude nic moc. Ale opak byl pravdou. Je to teda zase strašně střelený, trouchu filmu škodí ty triky, ale jinak je to jenom o málo slabší než jednička, a chvílema jsem se královsky bavil. Bez prvních deseti minut by to bylo ještě lepší. Zaručená zábava pro ty kdo mají rádi hysterické, rozeřvané komedie. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Celé království žije jediným - chystanou svatbou Godefraye a Frénégonde. Jenže - všemi očekáváná událost dostává trhliny - ztratily se převzácné klenoty, a mezi nimiž dávná relikvie, která má novomanželce při svatební noci dát dar plodnosti. Godefray začíná tušit kam se klenoty ztratili - a spíš než kam, tak ta otázka měla znít ve které době? Navíc na získání klenotů už není moc čas, chodby času se hroutí, a všichni se urychleně musí vrátit do svých časů ... Přiznávám, předchůdce tohoto filmu jsem neviděl, za to jsem viděl její americký remake a docela příjemně se bavil. Stejnou zábavu jsem očekával i od tohoto filmu, ale bohužel marně. Většina vtipů šla totálně mimo (a přitom se ze střetu kultur dá vytěžit opravdu hodně), Christian Clavier se sebe dělá totálního vola (ve všech rolích), a ani na Jeanu Reno není vidět žádné velké nadšení... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Slabsi nez prvni dil, ale tak nizke hodnoceni si nezaslouzi. Samozrejme uz je to jen takova nastavovana kase, ale pribeh je porad docela v pohode a par vtipku je opet suprovejch. Navic je film opet sestrihan ve zbesilem tempu, takze i kdyz ma film 110 minut, nestihnete se nudit. K cemuz taky prispiva husta kamera, dobra hudba a vyborny herecky vykony. Opet vynikajici Reno, kterymu verite, ze je fakt nejakej rytir a hlavne neuveritelne energickej Christian Clavier, kterej si strihnul hned nekolik roli (ale ve vsech stejne hraje magory). Jelikoz se tvurci nejspis snazily, aby se vtipky moc neopakovali nebo nepodobali tem z prvniho dilu, tak jim toho uz tolik nezbylo, ale presto opet dokazaly dat do filmu par naprosto genialnich scen (+par vtipnejch a par, ktery vtipny bejt meli, ale nejsou). I kdyz to je slabsi nez prvni dil, porad je to lepsi nez americky remake a ja se opet vyborne bavil. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)
  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Úvod přímo navazuje na konec předchozího snímku. První díl však končí v létě, zatímco v tomto díle je podzim či spíše zima. (A.MacGyver)

Reklama

Reklama