Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Při prvním pokoukání to bylo na 80%, při druhém podání je to už "jen" velmi solidní šedesátková záležitost a možnost užít si jeden z největších přínosů moderní technologie světu. Ano, řeč je o kosmetice:) Tedy pokud se nachází ve schopných a soudných rukou...ale dost řečí o ženách, i když hlavně o nich, respektive o jedné velmi úzké skupince žen je tenhle film především. Pojďme se bavit o tom jak masivní je vtip a sarkasmus Michaela Cainea. Nebo radši ne, přišli byste o to nejlepší co je na Miss Congeniality k slyšení a vidění. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Dobře přiznávám, že tohle je moje slabost z mých mladých hloupých let. Která holka by nechtěla být zároveň tajnou agentkou, z které se přes noc stane krásná modelka. Myslím, že každá malinká o tom tajně sní a já byla mezi nimi. Tak možná z nostalgie, nebo z něčeho takového jsem dala takového hodnocení, snad mě za to někteří neproklejí :o) ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Totálne nevyužitý potenciál všeobecných stereotypov súťaží krásy. Sandra Bullock začala byť zaujímavou osobou až sa začala blížiť k 50-tke. Tu predvádza len akýsi pokus prehodiť sa zo škatuľky sympatická holka od vedľa do škatuľky vtipná kráska. Pokiaľ by ste mali chuť užiť si vydarené trefovanie sa do ušlachtilých princípov Miss, tak odporúčam komédiu Krása na zabití. Slečna Drsňák je tiež dobrým dôkazom toho, ako by dopadol herecký podzim Caina bez existencie Nolana. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Celkom dobrý film. Nejak extra som sa nenudil, dá sa to pozrieť aj viac krát ale po každom pozretí kvalita a záujem o film klesá, ale páči sa mi tu herecké obsadenie najmä Michael Caine a Sandra Bullock, poteší aj William Shatner, príbeh ma tiež zaujal, niektoré vtipné situácie sa tiež vydarili. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toto som nikdy nedopozeral, alebo začal pozerať v polovici alebo od štvriny do polky a tak podobne, keďže je to každý polrok v telke. Zbytočná záležitosť, klasická hollywoodská komercia pre ženy. Sa čudujem, aké množstvo užívateľov to videlo a tých šťastlivcov, čo zatiaľ nie, tak vopred varujem pred stratou času. Dokonca aj Bullocková má oveľa lepšie filmy. Druhá časť už musí byť čisté peklo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • V závěru filmu při rvačce o korunku mlátí miss Rhode Island (Heather Burns) Gracie (Sandra Bullock) kyticí růží tak, že z ní zůstanou jen zelené stonky. V další scéně jsou na kytici zase červené růže. (T600)
  • Sandra Bullock (Gracie Hart) a Benjamin Bratt (Eric Matthews) odehráli všechny vzájemné souboje sami. Kaskadérští dubléři pouze přihlíželi. Bullock v jednu chvíli Bratta nechtěně zranila, když ho měla kopnout do lýtek. (Kamiiik)
  • Když Sheryl (Heather Burns) dokončuje vystoupení se zapálenými paličkami, odchází do zákulisí s ohořelými. Poté je však vidět se zcela novými. (T600)

Reklama

Reklama