foto

Camille Chen

  • nar. 1.9.1979 (37 let)
    Taipei, Tchaj-wan
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wrong Number
2016 Dean
Stars
2012 It Has Begun: Bananapocalypse
2009 Adult Film: A Hollywood Tale
Asteroid Kassandra (TV film)
Eagles in the Chicken Coop
2003 Hallow's End
Sexless
Spy Kids 3-D: Game Over
2002 Z nuly hrdinou
2000 Slečna Drsňák

TV seriály

2017 MacGyver (TV seriál)
Flashlight (S01E18)
2016 I Like You Just the Way I Am (TV seriál)
2015 Impastor (TV seriál)
Poručík Backstrom (TV seriál)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Bezprostřední nebezpečí (S07E03)
2013 Newsreaders (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Konec šílenství (S02E13)
Grimm (TV seriál)
Nameless (S02E16)
2012 Best Friends Forever (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Nesnáze v Malé Číně (S05E13)
2007 Californication (TV seriál)
Derek and Simon: The Show (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
2006 Studio 60 (TV seriál)
2005 Barbershop (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Eden's Bowy (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
Lost Universe (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace