Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád scifi o mimozemských civilizacích,o infiltracích na naší planetu a filmy s trochou mystiky musí být zákonitě potěšen.První film D.Twohyho a hned hodně povedenej počin.Ch.Sheena nemusim,ale tady hraje vcelku obstojně..Není to sice moc akční,ale je to vlastně dobře,protože akce by tomu ubrala na věrohodnosti.Jsem potěšen a jen pro ty,kdo to ještě neviděl a není schopen ve svý makovičce rozkousat něco,co se vymyká skutečnosti a racionalitě,ruce pryč.Mohlo by vám zaskočit.80%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsme ve Vesmíru sami?.......... Charlie Sheen (Zane Zaminsky) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa" - tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning (1812 - 1889) Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílo zeleným Volkswagenem Beetl z roku 1961. Scéna okolo 41 minuty je perfektní. Skoro dokonalý zločin a celkem ůsměvný pokusu o vraždu. Následná scéna už nikoho nenechá na pochybách, zda jsme ve Vesmíru sami a proč se to jmenuje Invaze. CITÁT - Kdepak ten satelit schováváte?......... Příběh je to povedený, děj se neustále posouvá kupředu, hudba ujde, Charlie Sheen se na tuto roli velmi hodí a je věrohodný. Mimozemšťani jsou také dobří a ve své "domovské" kůži nahánějí strach. CITÁT - Nechcete vidět památky?........ Nemá to sice moc triků, ale to málo, co jich je, je trikově zdařilé. Závěrečná scéna mohla být víc dramatičtější. CITÁT - Když si nevážíte své planety, nemáte právo na ni žít......... ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Scénář má vratké nohy a ty mu navíc podkopávají značně nepovedené dialogy, které by se mohly stát ozdobou leckteré parodie. Sheen zredukoval veškeré herectví do vyvalování očí. Což o to, jde mu to dobře, místy jsem měla strach, že jeho bulvy získají autonomitu a vydají se do světa. No v něčem takovém bych se ani nedivila. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná sci-fi o kolonizaci naší planety dalším mimozemským šmejdem z vesmíru. Některé scény sice trochu vykrádají podobně zaměřené filmy a Zemeckisův Contact, nicméně jsem byl az prekvapen dobrou atmosférou i zpracováním již tolikrát omletého příběhu. Když přivřete jedno oko, budete mít o zábavu určitě postaráno! ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Béčko jako kráva. V zájmu spravedlnosti je ale nutné dodat, že celkem zábavné béčko. Děj působí jako nějaká levnější epizoda z Akt X, o nějaké originalitě se nedá mluvit, ale je to docela sranda. I když ne vždy na místech, kde to tvůrci zamýšleli. Některé dialogy prostě jsou jen k smíchu a pozorovat Charlieho Sheena jak v červených montérkách pobíhá po kosmické lodi je vážně k nezaplacení. Žádný zázrak to určitě není, ale čekal jsem i horší slátaninu. A navíc jsem se při Invazi ani trošku nenudil. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)
  • Zane Zaminsky (Charlie Sheen) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa". Tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning. (Terva)

Reklama

Reklama