Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

mac000 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušně a inteligentně natočené drama na témata  "jsme ve vesmíru sami?" a "bude kontakt s mimozemskou civilizací mírumilovný nebo nepřátelský ?" Invaze spojuje obě a nabízí možnosti, které ,lidstvo může mít v případě méně příznivé alternativy. Pro všechny, kteří film přirovnávají s Kontaktem R. Zemeckise ( přičemž posledně jmenovaný poprávu vítězí) nutno podotknout, že Invaze byla natočena rok před Kontaktem, takže nemohla ani kopírovat, ani těžit ze zájmu diváků o dané téma. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Při čekání na nový Arrival jsem neodolal a podíval se po letech znovu na starý The Arrival od Davida Twohy. Opravdu zvyšovat hodnocení nebudu. I přes zajímavý nápad, který se mohl dostat mezi perly béčkových scifi jsem nepřekousl tehdy jednatřicetiletého Sheena, který se tvářil v jedné scéně jako při obřízce bez anestézie a ve všech ostatních jako při kastraci, ovšem při vší té smůle, zase bez anestézie. 45% ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

K úmoru nudne natočený príbeh o pravej podstate skleníkových plynov s ironicky hrajúcim Sheenom, ktorý je v nesprávny čas na nesprávnom mieste a ktorý po cudzej lodi pobehuje vskutku orientačne. Za celý čas sa do filmu nedá ponoriť hĺbkami emócií, zábavy, strachu a jedine mladý černošský chlapec je nutným oživením. Málo akcie, pomenej thrilleru, zmrazenie dusíkom ako v T-2, a nechápajúce Mexiko. Udupaný snímok s možným potenciálom. (videné 10.03.2021, AMC) ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Toto by zasloužilo remake. Triky aby byly na úrovni, vynechat kokotiny, lepšího herce v hlavní roli a bude to na pětihvězdu. Když se přenesu přes směšnou trikovou stránku a ty dějový přešlapy, tak je opravdu největší slabinou zpocenej Charlie s věčně vytřeštěnejma očima. Je totiž spíš komickej než dramatickej. A tohle asi nechtělo být veselohrou. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

David Twohy patrí rozhodne medzi tých zaujímavejších režisérov. Alebo aspoň nápady ma dobré. Za menšie prachy natočil celkom slušný námet. Zaujímalo by ma ako by dopadla drahšia verzia tohto filmu, pretože miestami mal Twohy spútane ruky, kedže viac s efektov nemohol vymačknuť. Ale inak dobrá sci-fi jednohúbka, slušný nápad, dobrý Sheen, len by to chcelo trošku hutnejšiu atmosféru. 65% - 3* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Blu-ray verze filmu byl uvedena v dubnu 2009. Neobsahuje dokument o natáčení ani alternativní konec, který vyšel na DVD. (Terva)
  • Na začiatku filmu povedala Ilana (Lindsay Crouse), že 90 míľ od Severného pólu našla rozkvitnutú lúku. Aj keby sa však všetok ľad v okolí severného pólu roztopil, kvety by nemali kde rásť, pretože najbližšia pevnina je od pólu vzdialená 400 míľ. (beso74)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)

Reklama

Reklama