Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co jejich rodiče zemřeli při autonehodě, stěhují se sourozenci Loren a Abby ke svému strýčkovi, který se na floridském maloměstě snaží zprovoznit lunapark. Abby ale padne do oka psychopatickému vůdci místního gangu Dutrovi a oba sourozenci musí čelit vystupňované šikaně, kulminující krvavou lázní v lunaparku... (choze)

Recenze (61)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ja tieto Grindhouse trashe nemusím. Tvári sa to strašne vážne, ale je to totálne trápne. Tá banda chuligánov, ktorá terorizuje ústredných hrdinov, mi pripadala totálne infantilná a ich správanie nezmyselné. No a keď už konečne došlo na nejaké to vraždenie, tak to bola nuda bez napätia, vynaliezavosti alebo poriadnej brutality. Jednu hviezdičku dávam za pár známych hviezd v obsadení.Vychudnutý mladučký James Spader mi v tom psycho móde trochu pripomínal Clancy Browna. 2/10. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo je najhoršia vec.ktorá sa može stat.Keď vidíte otca v telke,a tešíte sa z jeho úspechu a niekto zazvoní.Hlas v telefóne vám povie,že otec s mamou mali autohaváriu a zomreli.Zrúti sa vám celý svet,ktorí ste doposiaľ poznali.K tomuto filmu som sa dostal,len náhodou.A nebanujem.Film postupuje kľudne,sú tam namyslený frajeri,ktorím robí radosť,keď možu niekoho šikanovať a ponižovať.Teraz si zobrali na mušku súrodencov,ale zistili že to nemali robiť.Asi hodinu sa tam poriadne nič neudialo a čo prišlo potom,musí zavidieť aj Caries.Parádne krvavé orgie dotiahnuté do dokonalosti.Už som bol presvedčený že dám 3* ale po tomto závere dávam bez ťažoby svedomia čisté 4*. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Súrodneci Abby a Loren MacWilliamsovci sa po tragickej smrti rodičov presťahujú ku svojmu strýkovi Charliemu. Začnú žiť v malom meste na Floride. Tam natrafia na partiu miestnych násilníckych buranov, ktorí im poriadne strpčujú život. Ich vzájomná averzia vygraduje do surového, krvavého konfliktu. Označenie snímku "The New Kids" ako horror je nesprávne. Ja by som ho charakterizoval ako celkom obstojný americký, béčkový, teenagerský thriller s exploitation respektíve hixploitation prvkami. *** ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Většina lidí co mám v topce dává film do průměru, a tak jsem od filmu nic extra nečekal. Ale zase se mi potvrdilo že Cunningham je zručný režisér a dokáže i z obyčejného námětu vytřískat mnoho. Filmy o teroru a pomstě mám moc rád. Hlavně filmy typu Exterminátor či Class of 1984. Proto jsem byl i tady překvapen. Film jak jsem řekl má zjednodušenou příběhovou linii tak to vynahrazuje hlavně tempo filmu, a také hlavně to že nenudí. Já se královksy bavil a Spader je fakt slizou a sympaťák v jednom. Jen to zařazení do kategorie horor je pěkná kravina. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Povedený  thriller, který zručně stupňuje teror. Cunnigham není dobrý režisér (průměrný PÁTEK TŘINÁCTÉHO, ubohá DEEP STAR SIX), ale narozdíl od jeho ostatních počinů, mají NEW KIDS spád, napětí, sympatické ústřední hrdiny a dostatek dalších taháků (lunapark, ve kterém se odehraje finální masakr nebo bojový pes, který je celý film cvičen, aby se v pravou chvíli utrhl ze řetězu). Obzvlášť musím pochválit zmíněné finále v lunaparku, které je plné originálních úmrtí, do nichž jsou zapojeny jednotlivé atrakce. A pozornost si zaslouží i obsazení, ve kterém se vedle eighties béčkového veterána Toma Atkinse objeví i mladičký James Spader jako psychotický Dutra či Eric Stoltz. Vedle FREDDY VS. JASON je tohle nejlepší film v jakém měl Cunningham kdy prsty. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama