Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po prvním skutečném střetnutí s nepřítelem se u jednoho z vojáků objeví zvláštní technické poruchy a smyslové zážitky. (Netflix)

Recenze (91)

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, že téma jako takové bylo docela silné, po několika epizodách bych řekl i pobuřující a celospolečenské. Zpracování rovněž slušné, i když jsem velmi brzy odhalil, oč jde. To je škoda, kdyby to vydrželo, resp. nebylo prozrazeno tak brzy, mohlo to být mnohem lepší. A konec - tak ten zamrazil. Ten výběr fakt "rozmanitý"... Howgh! ()

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vmývání mozků v armádě se děje celkem úspěšně i bez technologií, ale ani by mě nepřekvapilo, kdyby třeba Rusko už něco podobnýho chystalo. V každém případě silný díl, i když trochu průhledný, podobné věci už v pár filmech byly, ale Michael Kelly je jako vždy výborný a pro tyhle role slušne vystupujících hajzlů snad není možný lepší obsazení. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle to dopadne, když se jeden quest z Oblivionu natáhne na celou epizodu seriálu. Kdyby to aspoň nebylo tak doslovné! (Na konci bylo hodně legrační, že vrchní vědec vysvětluje dějiny ďábelského plánu na desítky let do minulosti náhodnému vojákovi - představuju si, že to je veškerá náplň jeho práce a objíždí desítky takových celý den.) ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetky časti sa pomaličky začínajú dosť opakovať, iné sú len postavy a prostredie, ale myšlienka je podobná...a to ma mrzí a nudí. Pointu a rozuzlenie si môžete tak veľmi rýchlo domyslieť. Ako som bol z tohto seriálu spočiatku nadšeny, tak sa moje nadšenie stráca a po dalšej časti sa rozhodnem, či pokračovat vôbec v sledovaní. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mě vyloženě iritoval, pro mne nejhorší epizoda z celého cyklu Black Mirror. Mimo to, že rekvizity, včetně přileb, vypadají příšerně plastově a papundeklově, mne Men against Fire štval přehnanou délkou, nablblým dějem a předvídatelností. Jo, a jak výstižně rozepsal DaViD'82, taky ta doslovnost a zbytečné vysvětlování na konci epizody tomu moc nepřidalo, všechno totiž bylo úplně jasné. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (12)

  • Prvé scény boli natočené v boxoch na pretekárskej dráhe F1 Silverstone v Northamptonshire. (Arsenal83)
  • Jediná epizoda seriálu, která varuje jak před minulostí, současností, tak i budoucností. (griph)

Reklama

Reklama