Reklama

Reklama

Zoom: Akademie pro superhrdiny

  • USA Zoom (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Před mnoha lety sponzorovala americká armáda tým superhrdinů, který bojoval proti zlu. V jeho čele stáli Jack Shepard, známý jako super rychlý Kapitán Zoom, a jeho bratr Connor jako Concussion. Během pokusu znásobit jejich schopnosti, kdy byli vystaveni paprskům Gamma 13., se Concussion stal silnějším, současně se však obrátil proti svým kolegům. Všechny je zabil a napadl i bratra. Boj skončil explozí, během níž Zoom ztratil své schopnosti a jeho bratr byl vržen do jiné dimenze. O třicet let později zjistí doktor Grant, vedoucí projektu, že se Concussion vrací. Generál Larraby rozhodne o vytvoření nového týmu. Grant donutí zahořklého Jacka, aby se k projektu přidal jako poradce a instruktor. Jenže sestavit tým nebude tak snadné, protože mladí adepti na superhrdiny mají schopnosti spíš kuriózní než užitečné. Nakonec se členy stanou sedmnáctiletý Dylan West, který dokáže být neviditelný, šestnáctiletá Summer Jonesová s telekinetickými schopnostmi a dvanáctiletý Tucker William, jenž dokáže zvětšit libovolnou část těla. Výcvik postupuje stále rychleji a vyjde najevo, že Dylan je jasnozřivý. Díky tomu dokáže odhalit fakt, že jsou pro generála Larrabyho jen návnadou k odlákání Concussionovy pozornosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Rosana 

všechny recenze uživatele

Když vezmu v potaz, že šlo o pohádku pro malé děti, tak to docela šlo. Ale už zastavte produkci dalších filmů o superhrdinech!!! Nebyla to až taková sranda a místy dosahovat film totální trapnosti (když se na doktora Granta otočí trchoř zadkem, proč neuhne a čeká, až mu to tchoř napálí o obličeje?!) Popravdě - bylo mi kutila Tima, Moniky z přátel a pana Grizvolda opravdu líto! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Není to tak extrémně špatné, jak líčí zdejší hodnocení, ale zdaleka ne dobré. Je to ten typ nenáročného, bezduchého filmu, jaký poběží o sobotním dopoledni po boku Spy Kids v rámci programu pro děti. Celé to držel nad vodou leda sympaťák Tim Allen, zbytek se potýkal leda plytkým výcvikem čtyř superhrdinů, jejichž schopnosti se v podstatě vůbec nezužitkovaly - leda ve finálním souboji a ani tak to nebyla žádná hitparáda. A když už by přišla nějaká zajímavější dějová linka, konkrétně ohledně Zoomova bratra co sešel na scestí, zabil to opět důraz na jednoduchost. Škoda. /// Viděno na Film+ s českým dabingem. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučké, videl som to už pár krát a dnes som si to zopákol s malou dcérkou, lebo som si dal takú malú sériu Sky High, Zoom, Thunderbirds a We Can Be Heroes. Nezvolil som správny postup a vedel som to dopredu, len som to schválne chcel zrovnať. Tam, kde Sky High bola nadčasová skvelá a aj dnes pozerateľná superhrdinská a dobrodružná rodinná zábava, tam je Zoom trápna hlúposť, ktorú žiaľ nevytrhol z biedy ani evidentne znudený Tim Allen a už vôbec nie totálne trápny Chevy Chase. Kde sú len tie časy, keď obaja patrili medzi komediálne hviezdy. No nič. Thunderbirds bude o niečo málo lepší ako Zoom, ale slabší ako Sky High a som zvedavý na We Can By Heroes, to si dám premiéru, už mi to na disku chvíľu leží. Ale keďže sa dcérke páčili aj Spy Kids, tak myslím, že toto sa bude páčiť tiež. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takovejch známejch a dobrejch herců a v takový prvotřídní sračce, která ani ty děti nemůže bavit. Pokud bych dokázal věci nevídané, asi bych se do tý akademie šel mrknout, ale jelikož nedokážu nic, tak to ohodnotím jednou hvězdičkou. Každopádně ne každý dokáže nic. Na této databázi se najdou tací, kteří dokáží hodně, především zkurvit tuhle databázi... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Už plagát napovedá, že sa nebude jednať o supercomicsový film, ale o infantilný zábavný pokus. A na mňa ten pokus zabral. Teda v rámci možností. Triky a efekty sú na takúto blbosť celkom utešujúce, nápad nebol zlý, ale všetko to vravím len z toho pohľadu, že som čakal totálnu stokarinu. K tomu mladí sympatickí herci a stlstnutý Chevy Chase, dalo sa na to pozerať. 45%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Kingmanu v Arizoně v USA a v Torontu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama